eyvallah butonu 

kapat
  1. teraziye tikla felsefesinin yerini yavaş yavaş almasını beklediğim teşekkür/rep butonu.
    #3118565 (notrinova, 10.03.2008 14:08)

© 2008 - uludağ sözlük

eyvallah butonu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eyvallah butonu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eyvallah butonu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bizimkiler » kralim tabii disko krali » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » hand in glove » dadaizm » glossolali » uludag sozluk » bobby tatketcap » youtube vs akp » gioacchino rossini » panic » carlos vela » endojen depresyon » kadinlari mutlu etmenin yollari » kardese yapilan iskenceler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » engin ceber » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » dovulesi dizi karakterleri » post travmatik stres bozuklugu » divisio » skolastik dusunce » bl » luxury boutique hotel » tatar atlilari beni hep korkutmustur » yngwie malmsteen » otokrin etki » mystiquewarrior » yeni baslayanlar icin insanlik » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni baslayanlar icin mars