eyvah sozluk azdi 

kapat
  1. hüseyin üzmez gaza getirdi galiba sürekli yeni bir başlık evlenmeden önce sevişilir mi? cinselliği yaşama özgürlüğü, seven sevişir mi? çok eşlilik fuhusu engeller, evlenmeden ilişki modernlik midir gibi, izmir kızları bakire değildir gibi cinsel içerikli başlık patlaması yaşandı herkes içini döktü , sonumuz hayır olsun..
    (ongnn, 29.04.2008 19:46 ~ 19:59)
  2. (bkz: söz sende gülgün)
    (tuzluksuz hiyara kosan, 29.04.2008 19:55)
  3. (bkz: sen gel bakayım şu kuytuya)
    (SamedeY, 29.04.2008 19:59)
  4. hemen baş göz edilmesi gereken durumdur.
    bazen sözlüğün sayfalarını karıştırırken yapışan yapraklar görüyorum, artık yeter.
    (rs ne la, 29.04.2008 20:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» zihniyet » the art of spiritual purification » uludag sozluk » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » tom waits » windows defender » 14 mayis 2008 fenerbahce galatasaray tbbl maci » allah a sorulacak sorular » 267 » askeri inzibat » gecici plaka » new york knicks » bana soz ver » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » 2kat keyif » no woman no cry » anadolu universitesi » salak kiz » sozluk yazarliginin rutine binmesi » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » at the end of the rainbow » sozlugu babasinin ciftligi sanan maymunlar » hasilat bilgisi » bir genc kizin gizli defteri » banana joe » 1857 » nankor » ordu demokrasinin en buyuk teminatidir » araba camindan gotu gostermek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa