eyvah eyvah 

kapat
  1. tehlike anında söylenen kelime öbeği.
    umutsuz vakalar karşısında da söylenebilir.
    (july4th, 17.01.2006 12:18)
  2. yigit ozgur'ün sıkça kullandığı söz öbeği...

(boks maçından sonra koç ve boksör)
    + + evladım konuş benle! noldu, kafana darbe mi aldın?
    - şşşt ben almadım koç..şurda dağıtıyolar....şşşt kamyon var orda..veriyolar..
    + eyvah eyvah!
    - şş..sus....şşşt kamyon!!
    (lyla, 07.07.2006 02:56)
  3. vahe kilicarslan ı çağırma esnasında vahenin başına bir iş gelme durumunda yaşanabilecek hadise;
    -ey vahey! vahhh

edit: çok kötü bir espri oldu yahu.
    (devedikeni, 27.07.2006 10:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» feridun duzagac » galatasaray » mekanik titresimler » tikal » ucler » peta » amerisyum » rektorun universite hayati boyunca gorulememesi » ana avrat kufretmek » e s posthumus » cebecibasi » fatih sultan tekke » yaran ayarlar » gareth jones » halit eken » insanlarla ugrasmak zor » allahindan bul » aptal numarasi yapmak » www versohaber com » osman nuri sozkesen » seksi oy veren ibne » hintli mucahitler » can yucel » la blue girl » sebnem ferah » seri eksi oy veren toparlak » acaba » dominic monaghan » revelations a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa