eylul sarkicisi 

kapat
  1. içtiğim acı bir su
    yürüdüğüm çakıl yol,
    doldur ey saki
    düşmesin gölgen üstüme
    doldurduğun gibi kaybol

istiyorsan gül
    gülmek geliyorsa içinden
    ağız dolusu
    yürek dolusu
    yaşam dolusu

istiyorsan bak
    bakmak geçiyorsa içinden
    sırsız aynalara
    kırık aynalara
    kanlı aynalara

yuregime sor dostlugu
    efkarini dagit gonlumun
    cikar yuzumun huznunu
    bunlarin hepsini yap da
    gulen gozlerin
    nerde diye sorma

Bozuluyorum ey saki
    düşmesin gölgen üstüme
    doldurduğun gibi kaybol

Yine aralanıyor şiiristanın kapısı
    içimin alev sesli şarkıcısı uyanıyor
    yakıştığını söylüyor bana hüznün,
    iliştirip masamdaki karanfili yakama
    yürek dolusu gülüyorum
    aynalar aranıyorum.
    * *
    #1260529 (fatal, 05.02.2007 12:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

eylul sarkicisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eylul sarkicisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eylul sarkicisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about eylul sarkicisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» lojiler » atv ana haber muzikleri » renklere gore kisilik testi » behcet necatigil » barda » konusan sisme kadin » zerrin egeliler » kerhane » basin daveti » naughty america » bir musibet bin nasihatten iyidir » gom player » ataturk ile ilgili siirler » any time at all » fedanur hadigari amca » mezeci » ismail turut » vatan gazetesinin 30 kupona hp laptop vermesi » damar sarki dinle » yaraticilikta sinir tanimayan uuser nickleri » aksam sarkilari » 2 girls 1 cup » imhotep in 6 aydir cumaya gitmemesi » aysun kayaci » yeah yeah yeahs » yaran fikralar » yemekteyiz figen » coen kardesler » erkeklerin asik olduklarinda yaptiklari » soru var diye cevap olmasi da gerekmez » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » havyar yoksa bokumu yesinler » osmanli da harem » delikanli gibi sevmek » lazere cikmak » sevval sam » kobi » batmaya mahkum firma isimleri » fraternity » alternatif cep telefonu melodileri » benim annem bir melek