eyalet 

kapat
  1. Kendini yönetebilecek düzeyde bağımsız büyük il.
    #310124 (Eqin, 04.06.2006 01:06)
  2. federal ülkeleri olusturan her bir parça
    #310507 (BoHeMiaN, 04.06.2006 01:53)
  3. (bkz: Bundesland) *
    #310517 (tatasoy, 04.06.2006 01:55)
  4. (bkz: vilayet)
    #502297 (lilith, 05.08.2006 19:01)

© 2008 - uludağ sözlük

eyalet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. eyalet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu eyalet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grip olunca sesin piskopatca cikmasi » opusme sahnesi olmayan filmler » maske » aerius nasonex kloroben uclusu » trans » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » tiamat » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » jorg haider » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » sozlukteki izmir kompleksi » tatarlarla savasmaktansa zehir icerim » randy marsh » pavor nocturnus » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yugoslav futbolu » masumiyet muzesi » dingil » emily dickinson » intihar edecegim ama annem kiziyor » paranoya » virginia woolf » matruska » alpaslan dikmen » ebeveynin imzasini taklit etmek » butun eski sevgilileri imha etmek » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » astereognozi » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » evlilik