eyalet cocuklari 

kapat
  1. kesmeseker ın kum albumunden hos bır parca...

sana çok mu bağırmıştım
    içkili ve kızgındım
    kendine gel demiştin
    kendine gelinen evde yok

sonra bir savaş oldu
    esefle kınandılar
    onlar her şeyi yaptılar
    kasti fauller
    bel altına yumruklar
    rüşvetler şikeler
    yıldızlar barışmadı

eyalet çocukları
    yalancı ışıklardı
    çünkü dünkü çocuklardı

sonra yıldızlar düştü
    bak kumlar kızardı
    çünkü ölmek pahalıydı
    bazen ucuzlardı

benim aşkım bir ateşti
    senin silahın duman
    dünyanın kanı haram
    içtiğini şarap mı sandın

eyalet çocukları
    yalancı ışıklardı
    çünkü dünkü çocuklardı (onlar)
    (baris baris, 20.02.2007 19:48)
  2. abd denen illete hafiften giydiren cenk taner şarkısı... süper...

" dünyanın kanı haram
    içtiğini şarap mı sandın "

http://www.youtube.com/watch?v=7rA4ZW-y_EI +
    (dolayli zarf tumleci, 04.07.2007 20:08)
  3. cenk taner':
    <alıntı>"orospu cocuklari mı deseydim?"</alıntı>
    (ben bir yolcuyum, 16.07.2007 17:02 ~ 17:03)
  4. (bkz: misak-i milli cocuklari)
    (judas, 27.03.2008 12:44)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» liv tyler i duslerken sevgiliye yemek hazirlamak » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » pringles » sehrekustu » amon amarth » mantiksiz » emlakci » starbucks a gitmeyi sosyal statu zanneden andaval » motorla ucan ilk insan » sarki sozlerinin her satirini ayri baslik yapmak » ebla » msn de muhabbete titresimle baslayan insan » ictim sarabi siktim arabi » el erzurumi » gulu seven dikenine katlanir » supertramp » elinde kagitla ezan okumak » hayrunnisa gul » chivas regal » kiliseye giden sagci » battalgazi nin tarihi eserleri » sinan cetin le fenomen » 5 hastane dolastirilan yanan bebek » sizofren degilim lan » kelkit in tarihi eserleri » karayazi nin tarihi eserleri » ayse arman » 22 eylul » hicbir sebep yokken erken kalkan tip a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa