ey yukselen yeni nesil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yukselen yeni nesil
  2. ey yukselen yeni nesil in lan asagiya
  3. yeni yukselen degerimiz ummetcilik
  4. yukselen yeni grup unkown artist
  5. sarki sozlerinde yukselen yeni trend erotizm
  6. her yeni nesil yeni bir cemaat
  7. yeni nesil
  8. yeni yetisen nesil
  9. yeni nesil rakilar
  10. yeni nesil pek embesil

© 2008 - uludağ sözlük

ey yukselen yeni nesil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ey yukselen yeni nesil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ey yukselen yeni nesil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yuz 1981 » sozlukteki sabetayistler » rengin soysal » hayati sek icmek » 2008 kuresel ekonomi krizi » zor mac » canim kelle istiyor » 14 ekim 2008 belarus turkiye maci » masum anadolu aski » karma » bir kendini begenmislik olarak din » higgs bozonu » yazarlarin aslinda demek istedikleri » acliktan aglamak » yaprak dokumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » paradox of cartography » ask borusu » ac dersen acarim christina aguilera » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » bir daha cal sam » gossip girl » tipten ziyade kisilige onem veren asil kiz » yaran yildizlar » islam » fenerbahce nin bu duruma dusecegini beklemiyordum » zorunlu gonulluluk » rahimagzi » jj » cocuklar duymasin in yeniden cekilmesi » sapthuran