ey gaziler 

kapat
  1. sozleri yavuz sultan selime ait olan ve doneminde mehteran tarafından calınarak ses getirmis mars.

ey gaziler yol gorundu
    yine garip serime
    daglar taslar dayanamaz
    benim ah u zarıma.

dun gece yar hanesinde
    yastıcagım tas idi
    altım toprak; ustum yaprak
    yine gonlum hos idi.
    #1396157 (sEtU, 10.03.2007 14:50 ~ 14:53)
  2. yavuz sultan selim in mükemmel bir şiiri. hala osmanlı türk değildir diyenlere tokat gibi cevap.

*
    #3404329 (eternal moonlight of autumn, 16.05.2008 14:13 ~ 14:14)

© 2008 - uludağ sözlük

ey gaziler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ey gaziler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ey gaziler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yedi numara » ertele » tanrica » oramar turkusu » ulu sozluk hamachi ile fifa 08 oynuyoruz zirvesi 2 » heart breaker » sinavda verilmis mukemmel cevaplar » hey » tatile gidenlere dusman olmak » uludag sozluk cs turnuvasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci