ey atam biz ne hale geldik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bu hale geldik
  2. atam atam sen kalk ben yatam
  3. baslik acmaya geldik kina yakmaya geldik
  4. atam tutam ben seni ahira atam ben seni
  5. atam
  6. cok issizim atam
  7. sevgi atam
  8. yalnizim atam
  9. buyuk atam
  10. cok yalnizim be atam

© 2008 - uludağ sözlük

ey atam biz ne hale geldik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ey atam biz ne hale geldik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ey atam biz ne hale geldik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» favori birakan uludag sozluk yazarlariniz » uye lol » izan etmek » vatandas riza » otokrin etki » uludag sozluk eskisehir zirvesi » dam ustundeki sevgili » samimiyet » bulent ersoy » farmakodinamik » tarcin ve arkadaslari » istanbul besinci sinif insanlarin yeri » get the best fuck the rest » yuksek sakatat » tartar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fonksiyon » o laflari atlattik dotunde sampanya patlattik » kosullu sevgi » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » turk polisi » bak su yumurcaga » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » robinson crusoe 389 » barlar sokagi » siklamen » kirmizi kursun kalem » yasama git olumunu bekle » insatiable » tuvalete bagciklari baglamadan girmek