ey ask sen nelere kadirsin 

kapat
  1. aşkın bunalımlarını boynunda taşıyıp, paslı bir hançeri şah damarında dans ettirten olaylar gibi.
    #3171384 (asmevejiya, 21.03.2008 14:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ey ask sen nelere kadirsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ey ask sen nelere kadirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ey ask sen nelere kadirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cankiri » dus pesindeysen dus pesine » ergen havuc ve maceralari » hapishane » rambo okan vs bebek okan » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » the fall of max payne » moskova » alternatif prezervatif isimleri » elazig » asuman krause » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » yazarlarin korkak olmasi » wahayra » ben senin bana terlik atma ihtimalini sevdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zts dubnica » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » gecen haftanin en begenilen entryleri » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » no one is there » mental map » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » abd yi destekleyen yazarlar » max payne 3 fall to the dark » mudur » kufur etmeden kufur etmek » haydan gelen huya gider » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » 16 ekim 2008 grup yorum adana konseri » kenofobi