extremeufo 

kapat
  1. 4. nesil yazar. hoşgelmiştir. *
    (kendime donmeye artik cok gec, 15.07.2007 12:38)
  2. derin anlamlı entryleri olan ve tabii ki buna bağlı olarak, okuduğu entryleri hakkıyla değerlendiren yazar. iyi bir yazar olmanın, iyi ve dikkatli bir okur olmaktan geçtiğini doğrulatacak niteliktedir.
    (tepesersemi, 22.07.2007 14:15)
  3. kendi adina baslik acildigini gorunce kendini secim kazanmis rte (bkz: rte) zanneden, basligin altindaki entylerin azligini gorunce rodosa yuzmeye hazirlanan 4. nesil yazar musveddesi...
    (extremeufo, 24.07.2007 00:48 ~ 00:49)
  4. açtığım bir başlığa çok sağlam destek vererek, duygularımı satırlara döken yazar. geceleri selamını esirgemez, sık sık hatır sorar. sadece entryleriyle değil, insanlığıyla da gönlümü kazanmıştır.
    (tepesersemi, 10.08.2007 02:17)
  5. sabaha karşı aldığım mesajıyla beni ağlatan yazar. daima hatırlayan, vefalı dost. "sen de güzel insansın. beni bu güzel söze layık gördüğün için." dediğim, bozulmamış insanlardan biri.
    (tepesersemi, 30.01.2008 12:26)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ahmed apimah barusso » yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar » george costanza » time zone » kibariye » google » ders calisma programi » erkekleri anlamanin yollari » park » tuvalette sicarken kapiyi acanla diyaloglar » for your interest » ulkucu » turhal in tarihi eserleri » ayip denen bir sey var » moliere icin » annenin olmesi » turkcespiker com » snot » birakti hepsi » meme ucu killi kizlar » pondexter » berthe sylva » burn » karisini ozellestiren adam » kremasyon » ozenti genclik » deplasman otobusu » 34 hyg 34 » merhabaya hasret kalmis insanlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa