expo 2015 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. expo 2015 izmir
  2. expo 2015 milano
  3. expo 2015 icin izmir i desteklemis ulkeler
  4. expo 2015 icin milano yu desteklemis ulkeler
  5. oss 2015
  6. 2015
  7. 2015 genel secimi
  8. expo
  9. expo 58
  10. expo 86

© 2008 - uludağ sözlük

expo 2015 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. expo 2015 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu expo 2015 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» islam » agzi olu gotunden soguk olmak » jerusalemm » isvecli sirin » anama sovmus patron » kahramanmaras » turk yolu » japonyaca » stalker » merve yi tavla » yildirim demiroren » azimle sican mermeri deler » nusayri » ermeni doktorlarin 15 bin askeri kor etmesi » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ardini dovdurmek » the genius of charles darwin » uydunet » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » birbirine benzeyen sarkilar » ya sev ya sevr » blindness » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » vanilya » isparta » cocuklara ayrimcilik uygulanmasi » sozlukteki erzurumlular » don bebegim butonuna alternatif isimler » exodus » kars