exodium 

kapat
  1. dost.
    bataklığa hoşgeldin.

tanım:4.nesil yazardır.
    (hyperion, 01.12.2007 17:32)
  2. ilgi çekme peşindeki kişi.kıl mıdır , tüy müdür , yapağı mıdır?

kimdir , nedir bilmem.

ama çamur atmakla olmaz bu iş. iyi entry ile olur.

(bkz: ben sana mühendis olamazsın demedim)

(bkz: adam olamazsın dedim)
    (teoremsel, 11.12.2007 21:53 ~ 21:56)
  3. müslümanlığa saldıran konular açıp, ortalığı karıştırdıktan sonra entrylerini silen yazar.
    (tinnitus, 23.12.2007 23:24)
  4. Umarım insanlara çamur atmaktan fırsat bulur da, iyi bir yazar olur dediğim kişi.
    (bkz: sana yazar olamazsin demedim adam olamazdin dedim/#2573547)
    (Cyqne, 29.12.2007 20:46)
  5. kıl kişiliğinden kurtulup nirvanaya ulaşmış yeni bir vizyona sahip 4. nesil yazar...
    * *
    (exodium, 12.02.2008 19:15)
  6. son günlerde sözlükteki faşik ve yobazların 1 mayıs hakkında yazdıklarını görünce sinirden hiç bişey yazamayan kişidir. elim gitmiyor, o kadar sinirlendiriyorlarki yazdıklarına cevap vermek bana boşa geçecek zaman gibi geliyor, zaten yazdığım her satır arasına bir küfür ekleyeceğimden, sözlükten silinme nedenim olurdu. bu yüzden ki sessizim. biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. yazın faşikler, takunyalılar esefle okuyorum yazdıklarınızı.
    (exodium, 02.05.2008 15:51 ~ 15:55)
  7. sıkma canını yahu bunların modeli böyle demek istediğim yazar.
    (ShadowHook, 02.05.2008 15:56)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kurtulusun yasli nufus sorunsali » mamba » bas gaza » kizlik testi » baba sevgisizligi » politika dergisi » emzigi birakmasi icin emzigine biber surulen cocuk » gilded age » sadik yalsizucanlar » cimri birinden borc para istemek » emirgan » ancient devil worshipping » ofsayt kamerasi » salvatore quasimodo » sekr » besiktas cola turka » yeni uuser olacaklara nick onerileri » inquiry » birbirine benzeyen unluler » what the fuck are you talking about » 1955 » satanic victory » hierapolis antik kenti » basortulu kizlar kasedimi almasin » ideoloji » ceddin deden neslin baban » redd » hasret kalmak » ismael bouzid a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa