exlstance 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ex
  2. ex aequo et bono
  3. ex ante
  4. ex api
  5. ex arena funis effici non potest
  6. ex ask
  7. ex askim
  8. ex askin resmini tuvalet kagidina bastirmak
  9. ex askin telefonla arayip sevisme sesi dinletmesi
  10. ex den next olmaz

© 2008 - uludağ sözlük

exlstance başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. exlstance ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu exlstance nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agri » artvin kemalpasa festivali » dinazorus » ikinci kadin » zall asana zall asana mendilini » mulayim hep basbakan hep basbakan mulayim » heresy » mugla » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » ozemniyet 7 30 ankara bartin otobus seferi » var misin yok musun mevlut un annesi » 99 kosmak » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » mehmene banu » borsa dusunce uzulen yurdum insani » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » recylcle bin » kadi » antalya » orijinalinden guzel olan coverlar » kenofobi » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » banu avar » isyan marsi » her yazara bir iphone » entry eksilerken godfather theme dinlemek » osmanli devleti » bir kendini begenmislik olarak din » annene babana aciyorum evladim » ayak parmagi » nereye gider bu katar