existenz 

kapat
  1. alm. var olma, mevcudiyet.
    #258103 (tatasoy, 18.05.2006 17:44)
  2. yıllar önce izlediğimde beni farklı bir dünyaya götüren fakat 2 ay önce kanal d'de tekrar izlediğimde ne kadar boktan bir film oldugunu farkettigim şey.
    #499648 (maxisky, 05.08.2006 03:50)
  3. insanı son sahneleriyle şaşırtan ve derin düşüncelere iten, acaba dedirten güzel bir film.
    #2606297 (anlamli tahsin, 19.11.2007 13:07)
  4. gerçekliği sorgulayan film. fakat sadece sorguluyor, bunu güzel görüntüler ve akıcı bir anlatım eşliğinde yapmaması ise filmin en büyük eksikliği. ortada o kadar dağınık bir senaryo var ki, ana fikir olan "neyin ne kadar gerçek olduğuna ne zaman karar verebiliriz?" sorusu filmin sonunda bile havada kalıyor.

hoş, böyle derin ve felsefik bir sorunun 1-2 saatlik bir filmde cevaplanması da beklenemez. zaten bu tür varoluşu sorgulayan filmlerde tek problem bu soruyu anlaşılır ve estetik bir biçimde sunup sergilemektir.

ama existenz, ortada "bi fikrim var" diye gezip ağzındaki baklayı bir türlü çıkarmayan tipleri andırıyor. sorguluyor sorguluyor; ama o soruyu size sorgulatacak kadar da tesir edemiyor.

özet: saçmasapan bi$ey.
    #3403448 (karin, 16.05.2008 08:52 ~ 08:55)

© 2008 - uludağ sözlük

existenz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. existenz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu existenz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» joker » ergenekoncularin suclari » etegi kaldirin melodiyi indirin » erdem bayazit » kari sesi dinlemek icin 9333 u arayan abazan » komur sobasiyla isinan 80 model otobus » sozlukteki ironistler » nettennetizbiz » hakan yukseldi » hayat ne tuhaf vapurlar filan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci