executor 57 

kapat
  1. nicki ile dikkatimi çekmiş üçüncü nesil yazar. aramıza yeni katılmıştır.*
    #491567 (worldlike, 03.08.2006 08:41)
  2. galatasaraylı olmasıyla tanınan,bir boyabat aşığı olan üçüncü nesil sözlük yazarıdır. 21 yıllık kadim dostumdur. arılarıyla ün salmış bilal özcanın öğrencisidir.
    #678483 (maxime chattam1905, 29.09.2006 21:10 ~ 29.10.2006 15:25)
  3. hemşehrim olduğunu geç olmakla birlikte öğrendiğim uuser ..

bütün sözlüğü,günün birinde pilav üstü sirik kebabi zirvesine birlikte çağırmayı şimdiden planladığım uuser ayrıca * *
    #1170679 (postsinaptik golge, 18.01.2007 03:19 ~ 24.01.2007 03:13)
  4. pokemon nickli beyamca.
    #2711641 (sara nobetcisi, 18.12.2007 15:08)

© 2008 - uludağ sözlük

executor 57 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. executor 57 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu executor 57 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » yumurtanin fircalanmams tarafi » aura hiemis » isemek » yaran msn diyaloglari » glz imana » i lav monolog » beyaz show » tosbaga etkisi » o degil de bi ulu chat vardi noldu ona » kumpir » can t smile without you » milan osterc » yaran facebook gruplari » ben ve yalnizlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » telefonunu vermeyen sevgili » birisi beni surekli artiliyor sanki » mehmet can » eksik » avrupa yakasi » zengin olup devlet universitesine giden ogrenci » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » kadir misiroglu » ask yakar » telepati » penis bankasi » sezen aksu » ayse aziz » rtuk