exclusion 

kapat
  1. 4. nesil uuser. *
    (crazy, 01.03.2007 13:19)
  2. her gördüğümde vay kardeşim nasılsın diyebildiğim *, liseden kalma hatıralarımı tek anlayan, bunalımlara beraber girip çıkmaya çalıştığımız can *
    (jeopardy, 03.03.2007 19:31)
  3. gün itibariylen bir yaş daha kartlaşmış ama hala kendini sevgi pötürcüğü hisseden melankolik.
    (exclusion, 29.03.2007 01:02 ~ 04.04.2007 17:14)
  4. zamandan bağımsız yaşadığımı * doğum gününü geç kutlayarak bir kez daha alnımın kabağına vuran biricik insan.
    (jeopardy, 31.03.2007 18:06)
  5. bir bardak suyu çok gören bir kişidir. hakkında atıp tutmamam için bir yemek ısmarlaması farzdır. (bkz: konuşursam yer yerinden oynar)*
    (farazi, 11.04.2007 23:07)
  6. benim diğer yarımdır kendileri..iyi ki varsın dostum, herşeyim..
    (ispinoz, 22.06.2007 13:07 ~ 15:34)
  7. yarın bu saatte alamanya yolcusu olan kişiliktir kendileri, buradan kendilerine hayırlı yolculuklar dilerken, bizide unutmamasını temenni ederiz, sevgiler...
    (ispinoz, 11.09.2007 20:15 ~ 20:16)
  8. mukavemetle ilgilendiğimi düşünen yazar. ne yazık ki yanılıyor, makina mühendisliği benimle uğraşmakta.
    (mrstrange, 18.02.2008 11:11)
  9. bize her türlü yeme, içme ve geyik ortamını hazırlayan pek sevgili muhterem sözlük yazarıdır. ayrıca çekyat olayında ciddiyimdir, hem sessizde uyurum çıtım çıkmaz. *
    (dibi dibi rek, 18.02.2008 17:08)
  10. iyiki doğmuş olan bi insandır.kimileri yaşlandığını ima etsede mutludur bundan...
    (exclusion, 29.03.2008 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eskisehir tren gari » ticaret » cumhuriyet halk partisi » ana avrat kufretmek » gulben ergen » dinden soguma nedenleri » mririan » huseyin uzmez » cemil ipekci » devrimci » erkeklerin kitap ve defter tasima bicimi » cokomel » dunkin donuts » wasabi » anal seks » pitoresk gece yazilari » adsiz ozlem » hicbir entry si kotulenmeyen yazar » jason becker » sinan cetin le fenomen » murat celik » yeni hayat » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » gokhan unal » sattim kanalturk u cok param var artik » tambirleydi » formati yirtmak » carefree » dolmustan inme istegini soyleme cesitleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa