ex den next olmaz 

kapat
  1. tikky atasözü. bir nevi geçmişe mazi efenim.
    #961487 (freedean, 07.12.2006 01:13)
  2. tanzimat döneminde fransızca nın ondan önce de arapça ve farsça nın istilasına uğrayan dilimizin son 20 yılda artan ingilizce hücumlarının sonucu olarak ortaya çıkan zamane deyimidir. atasözü olması durumunda * artık yabancı egemenliğinin dilimize kökleştiğinin kanıtı olacaktır büyük olasılıkla.
    #961835 (gurbetteki istanbullu, 07.12.2006 03:25 ~ 13:09)
  3. (bkz: ha ex ha next)
    #961837 (alcoholica, 07.12.2006 03:26)

© 2008 - uludağ sözlük

ex den next olmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ex den next olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ex den next olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wilhelm liebknecht » dilber kocarslanli » sozlukteki sabetayistler » marka logosunu dovme yaptiran zihniyet » fighting force » insan » fotograf » ben hep seni yazdim » evrim akin » sarhos » adem » temel bilgi teknolojileri » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » adlari bilinmeyen mukemmel sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » marmara 34 » fenerbahce nin balkan kupasi ni almasi tesaduftur » voksne mennesker » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » oldum de uyandim » mutsuzlugundan ders alamayacak kadar salak olmak » kalimerhaba radyo » schenardi » moldovya » futbol kulubu » ordek popolu kiz » yaratici fenerbahce taraftari » samsung i900 omnia » biz size sah damarinizdan daha yakiniz » sufjan stevens