ewh 

kapat
  1. (bkz: entry was here)
    (atan alir spor, 05.05.2006 11:57)
  2. brooks was here kadar etkileyici bulduğum yeni bir 'was here' ekolü.***
    (meister writer, 30.07.2007 18:32 ~ 18:41)
  3. electro was here manasında kullandığım, zaten var olan bir kısaltmaymış.
    olsundu varsındı, böyle de mutluydu genç adam..
    (ELeCTrO, 30.07.2007 18:38)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bossek » giyinmesini bilmeyen hatunlar » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » oyunun kurali » ama hangi ataturk » savas ay » persepolis » yaran yanlis okumalar » davutsu » e s posthumus » omer seyfettin » atari salonlarindaki futbol oyunlari » akp nin tribun amigosu » asli enver » votka » dunyanin en uzun isimleri » annabell lee » bir mali gelis fiyatina veriyorum diyen esnaf » yolda hayat hikayesini anlatan yasli teyze » alexandre dumas » kaspersky antivirus 2009 » allahindan bul » amvo exe » sizofren degilim lan » turkceye giren yabanci kelimeler » kendi osurugu ile uyanan insan » tomas sivok » mazgirt in tarihi eserleri » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa