ewan maccoll 

kapat
  1. ingiliz folk müziğinde çığır açan,
    rock ve punk'a zemin hazırlayan-hiç istemese de-
    folk müzisyeni..
    #179405 (piano-foRte, 18.04.2006 20:10)
  2. saf kan ingiliz müziği savunucusu..
    #179456 (piano-foRte, 18.04.2006 20:25)

© 2008 - uludağ sözlük

ewan maccoll başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ewan maccoll ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ewan maccoll nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» haski » amsterdam » sayra » useniyorum oyleyse yarin » safak saymak » damda gezer miyav miyav der » erzurum » minik mavi balina » army of me » interneti sahibine zindan eden modem » beyaz melek » zorya luhansk » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » uds » vicortus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » niyetsiz sozluk » bob woodward » nokia n70 » kredi karti » fenerbahce » ali riza yildiz » wilhelm liebknecht » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » goz hapsi » hendrix » tkip » cocuklar duymasin » megadeth dinlerken ders calismak » suudi arabistan » ezergecerus