evsizlere sulanan insanlar 

kapat
  1. yurt dışındaki türklerdir..
    las vegas 'ta ikamet ettiğim sırada karşılaştığım vahim durumdaki insanlardır... bir şekilde las vegas 'a gelmiş türkler, sokakta deli danalar gibi dolaşıp hatun kaldırmaya çalışıp başarılı olamayınca son çare olarak evsizlere kendi evlerini açmayı deniyorlar...
    (bkz: ben bunu gördüm) ve midem bulandı.. gittim para verdim türklere ne yapacaklarsa adam gibi yapsınlar diye - ben olmasam türkiye 'nin adını iki paralık edecek insanlardı...
    (salvatore di stefano2, 03.10.2006 11:04)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» galata kulesi » erkekleri anlamanin yollari » pismis kelle » white queen » frida » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » ay » kapi » evlenilecek kiz var eglenilecek kiz var » lerzan mutlu dan nefret eden yazar » a s livorno calcio » ping pong masasi » desperate housewives » witchcraft » zihniyet » 34 du 0245 plakali metalik gri fiat palio » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » salvatore quasimodo » the joker » converse giyebilme kurallari » cevapsiz soru » pcos » karin » cappie pondexter » kiz sen kimsin kimlerdensin » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » eternal sunshine of the spotless mind artisligi » sorma » 1858 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa