evsel atik 

kapat
  1. hastanelerdeki bazı çöp kutularının üstünde yazan, beni biraz düşündüren, sonrada araştırmama neden olan yazı. iso 14001 standardında herhangi bir işletmenin yemekhane, dus, tuvalet gibi kısımlarından çıkan atıklarını tanımlamak için kullanılır.
    #213520 (the kene, 05.05.2006 15:49)
  2. yepyeni sözlük yazarı. bir adet öss neferidir kendisi hoşgeldin diyoruz efenim.

(bkz: dirivucut)
    #3334632 (cok kastim 29 karakter rumuza, 29.04.2008 14:28)

© 2008 - uludağ sözlük

evsel atik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evsel atik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evsel atik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» azimle sican mermeri deler » sport boys » sigara icen kizi begenmeyen sut erkek » japonyaca » complicated » rename » yasamsal tespitler » tukurukus » kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » jolly joker balans » hakan albayrak » laikligi hayat tarzi zannetmek » seri halde arti oy veren melek » valon » zall kimdir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tom bombadil » somnium mortuum » hayata dair ic burkan detaylar » icel » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » pare pare » 6 kasim 2002 » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » enderun sirin » porfirio diaz » nefes nefese » fakir pici » uludag sozluk yazarlarinin issiz adada toplanmasi » zemzem cok elzem » zombie inc