evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek 

kapat
  1. insanlar çok eskiden beri nasıl ortaya çıktıklarını merka ederler. eski çağlarda her şeyde olduğu gibi bu da bir efsane ile çözülmüştü. bu efsanelerden mezopatamya uygarlığındakine çok benzeyeni de 3 büyük din tarafından kabul edilir. yani insanın dünyaya cennetten kovularak gelmesi olayı. evrim ise doğru düzgün bir şekilde izah eder. teoridir, doğru ama işte hala bazı insanların karşı çıkması nedeniyle teoridir. evrim kabaca insanın 2 milyon yıl önce yine kendine benzeyen bir primattan evrimleşerek varolduğunu söyler. insanlık ne yaptıysa son 150.000 yılda yapmış ve şimdi ekran karşısında kapışmaktadır.

işte bazı insalar evrim'in mutasyonun "saçma" olduğunu öne sürüp, gökten düştüklerini daha mantıklı bulurlar. bu başlık da bunu anlatır efendiler. kimseye laf etmedim ama bana edecekler o kesin...saygı.
    #4059193 (venividivici, 07.10.2008 22:30)
  2. (bkz: camurdan geldigini sanan canli)
    #4059199 (sir isaac, 07.10.2008 22:32)
  3. herkesin kendi tercihidir. maymundan geldiğini savunuyorsa kendi bileceği iştir. yaratılışa inanan kimselere laf atmadıktan sonra, isterse gitsin fareye tapsın.
    #4059207 (Xasimus, 07.10.2008 22:33)
  4. bir müslüman için çok doğal bir durumdur .
    #4059208 (enderun sevgiler, 07.10.2008 22:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yurt sevgisi ona hizmetle olculur » ben sana kustum aslinda » posta ceki hesabi » 12 aralik 2008 genclerbirligi galatasaray maci » cemaziyelevvel » gitti gidiyor com un kendisini satmasi » rus fahise ile turk fahise arasindaki farklar » 22937 » demirkazik » gulsen mucize » olimbera » bakire olmayan kiz kardese sahip olmak » add to friends » atatürk oldu dıye aglayan cocuk » you will never walk alone » yildiz alparslan » yildiz alparslan » turkan varol » travesti sayisinda dunyada ikinci ulke turkiye » kral egleniyor » erdal guney » nurcu » nedensiz can sikintisi » he man » home county » emir benderlioglu » yazar nicklerinin bir ust versiyonlari » mutsuz olup gececegini bilmek » rendekar » lacin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » trt 8 » caylaklara baslik acilamiyor » cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir » seksten once rubik kup cozmek » philip absolon » ayrilik » annabell lee » israfil uzerinden prim yapmaya calisan turkucu » romain duris » sol