evrimciler vs yaradiliscilar 

kapat
  1. evrimcilerin avantajli oldugu karsilastirmadir. (ulen hemen kotuleme gerekcelerim var, bir oku) (sozlukte selebriti olmadigima gore bu ibareyi yazmak zorundayim ne yazik ki)

soyle ki;

simdi oncelikle belirtmem gerekir ki, dunyada evrim karsitlari sadece yaradiliscilar degildir. ateist olup evrime inanmayanlar da vardir. bunlar ayri konu.

ama yine de en atesli evrim karsitlari yaradiliscilardir. yalniz bir sorun vardir, evrimciler dinleri okuyup arastirmak zorunda degillerdir ancak yaradilisci icin durum farklidir, eger evrimi tartismak istiyorsa, oncelikle kendi dinini iyi bilecek, arti, evrimi de en az evrimci kadar iyi bilmesi gerekiyor ki harun yahya gibi adamlarin kitaplarindan okudugunu one surup rezil olmasin.

anladiginiz yaradilisci bu tartismada deplasmandadir.

buna ragmen dezavantajlar bitmiyor, aklibasinda bir yaradiliscinin bir tartisma platformunda fikrini toparlayip sip diye ayar vermesi mumkun degildir. elindeki bilgileri bir kontrol etmesi gerekmektedir ancak o yazana kadar bir suru sacma sapan yazilarla ben bu isi cozdumculer baliklama atlamislardir, ortam pic olmustur.

ve, arti bir tanim olarak, sol frame in makyajidir.
    #3720463 (vilisipidist, 25.07.2008 20:53)
  2. inanan inandığı için inanmayan inanmadığı için bir sonuça varılamayacak karşılaşmadır.

unutmadan: allah hidayeti dilediğine verir.
    #3720471 (pergamon, 25.07.2008 20:54 ~ 20:55)
  3. tek ortak özellikleri kalıplarına tapmalarıdır, iki tarafında
    ben ciddi manada iki taraftan da ( tarafını savunan kimselerden bashediyorum) objektif, konuya farklı açıdan bakacak kimseler görmedim mesela.

esasında iki tarafta yobazdır, diretir benim ki diye,
    ha orta yolu yok mudur ?
    vardır.
    (bkz: bilinmezcilik)
    #3720491 (intihar pompacisi, 25.07.2008 20:58 ~ 26.07.2008 00:45)
  4. isyan vs iman
    #3720516 (lemur, 25.07.2008 21:03)

© 2008 - uludağ sözlük

evrimciler vs yaradiliscilar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evrimciler vs yaradiliscilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrimciler vs yaradiliscilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluk yazarlarinin itiraflari » universite kazanamamis ergen bunye ezikligi » hazim kormukcu » moderasyonun entry silebilme hizi » gammazlama aparati » pkk yi pe ke ke diyerek okuyan insan » lucky guest » shannyn sossamon » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » sakal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games