evrensel guzellik olcutleri 

kapat
  1. kadınlar için: hokka gibi burun, renkli göz, küçük dolgun dudak ve 90-60-90 ölçüleri.
    erkekler için: saç, hem efemine hem de sert yüz hatları, küçük burun, yunan tanrılarını andırması gereken üçgen bir vücut.
    #42283 (cikarinbeniburdan, 28.01.2006 12:13 ~ 12:15)
  2. güzelliğin göreli olmadığının farkında olanların, ortaya attığı gayet mantıklı standartlar
    #42315 (ferrole, 28.01.2006 12:39)
  3. göreli olan güzellik değil, çekiciliktir fikrini kabul etmeyenlerin savunduğu ölçütler.
    #42319 (ferrole, 28.01.2006 12:42 ~ 03.03.2007 10:56)
  4. (bkz: gerçek güzellik zamana meydan okuyan güzelliktir)
    #1552630 (hunlu, 22.04.2007 00:45)
  5. bu kavramı araştıran işin ehli insanlar gerçek güzelliği simetri olarak tanımlarlar. buna örnek olarak da dünyanın en güzel adamı diye denzel washington'ı örnek gösterirler.
    #1552646 (Ghost Rider, 22.04.2007 00:49)
  6. aşkın gözü kördür derler ya . bu da böyle bişi . körseniz pek bi faydası olmaz güzelliğin çirkinliğin. aşık olan için çirkinlik de güzeldir. (bkz: ben senin ruhunu sevdim)
    #1552653 (zerokey, 22.04.2007 00:51)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evrensel guzellik olcutleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evrensel guzellik olcutleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrensel guzellik olcutleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evrensel guzellik olcutleri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tescilli guzel » tv dizilerindeki mutfak ve hizmetci tayfasi » 90 60 90 » safinaz » las ketchup » brad pitt » guzel » kucuk gogus » latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » jagatai » bruce dickinson » tanrinin dogum gunu » ahenk » cok gicik yaa » vampire knight » beduk » bir turlu bulamadigim buton » panzerkampf » victor vance » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ask carpmasi » tek gecelik iliski » ozman » kevin costner » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » konusurken kah senli benli kah sizli bizli olmak » ultra liberal » kurt sorununun cozumu » kassbohrer » ayrilik