evrensel ballad 

kapat
  1. ozdemir asaf şiiri

Bir öykümüz olsa, duyan öyküsü sansa..
    Öykümüz böylece dallanıp-budaklansa..
    Bir sevi'den, bir övü'den, o bizim öykümüzden
    Giderek buluşan eller evreni sarsa..
    Öykümüz de büyür büyüklüğümüzden;
    Herkes sevi'sinde evreni kucaklarsa.
    * *
    #640350 (paradigma, 16.09.2006 19:11)
  2. (bkz: moon ballad)* *
    #640421 (grand ekinoks, 16.09.2006 19:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evrensel ballad başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evrensel ballad ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrensel ballad nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evrensel ballad. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » tum yazarlari guzel olan sozluk » ccgh » icelt » mustafa denizli » ebru gundes » yazarlar uzayli olsa acilacak basliklar » 1999 nba drafti » kirmizi kurdele » gozlerini kapatarak sevismek » fra angelico » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » guzel kizin yanindaki cirkin kizlar » gheorghe muresan » microsoft excel » corumlu sabetayist yahudi escinsel ve ajan olmak » maddenin halleri » davranislarin bir baskasina bagli olmasi » whammy » nedenicinasil » kadir inanir » ya o ya ben