evrenin sirri 

kapat

1. (bkz: 42)
    #989002 (josef k, 13.12.2006 03:33)
  2. (bkz: insan)

ahanda budur işte.. çok genel oldu ama özette oldu şimdi yalan yok..
    #989011 (mesqoo, 13.12.2006 03:42)
  3. (bkz: galaksi)
    #991609 (missbee, 13.12.2006 19:47)
  4. adı evren olanların sırlarına bu isim verilir.
    #993868 (tabuttamenemenyapanimam, 14.12.2006 02:32)
  5. yok sırrı mırrı, herşey alenen açık ve ortadadır.asıl sır da herşeyin zaten bu kadar açık olmasıdır.*
    #993875 (marla singer, 14.12.2006 02:36)
  6. (bkz: karşılıklı çıkarlar)
    #1206542 (paketik, 25.01.2007 20:44)
  7. durmadan merak edilen, çözülmeye çalışılan oysa sır olarak kalması gereken şeydir. sorarım size sonra napcaksınız? *
    #1206557 (sour cherry, 25.01.2007 20:46)
  8. sır arayanlar the secret'ı okusunlar... geriye kalanlar* burdan yaksın:
    ''Eğer evrenin doğasını tasvir etmek için tek bir kelime seçmem istense 'paradoks' kelimesini seçerdim. Atomik düzlemden sosyolojik, psikolojik, patolojik düzlemlere, hatta kozmik düzeneğe kadar bu böyledir.''*
    #2402452 (meister writer, 30.09.2007 00:42 ~ 00:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evrenin sirri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evrenin sirri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrenin sirri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evrenin sirri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » baba kiz iliskisi » piano piano bacaksiz » manken sen » hello kitty » kotu kalpli ceyar » anne ben dun gece escinsel oldum » tum formulleri guzel olan bilim adami » sigara » morpheus » kisas semahi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ucuncu facebook texas hold em poker zirvesi » blackmesa source » zen ve motosiklet bakim sanati » bunun neresini anlamadin » sevgiliye armagan edilebilecek sarkilar » markasiz » prezervatifi yikayip yikayip tekrar kullanmak » en buyuk » handan kara » zengin cocuklarinin yakisikli ve guzel olmasi