evrakta sahtecilik 

kapat
  1. önemli ve resmi belgeler üzerinde yapılan illegal * oynamak, değiştirmek.
    #603202 (haznedaroğlu, 03.09.2006 14:29)
  2. evrakta maddi sahtekârlık ve evrakta fikrî sahtekârlık şeklinde ikiye ayrılmaktadır.haa,diyorsan ki bu ne demek,valla ben de halâ anlamış değilim.
    #603206 (grand ekinoks, 03.09.2006 14:30)

© 2008 - uludağ sözlük

evrakta sahtecilik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evrakta sahtecilik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evrakta sahtecilik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 2009 sezonu galatasaray in transferleri » rakiplerimizi taniyalim » agzina saglik » him » alicia keys » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » alex de souza fenerbahce istatistikleri » olmeden once yapilacak 100 sey yazarinin olmesi » ultraslan com » mahsun kirmizigul otuzbir cekse izlerim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games