evliyken balayina bekarken alayina 

kapat
  1. bekarlık sultanlıktır sözü ile paralellik gösteren kaliteli bir sözdür.
    #2203640 (pablo escobar, 26.08.2007 17:27)
  2. * diye devam eder. *
    #2203645 (peceteye recete yazan doktor, 26.08.2007 17:27 ~ 17:48)
  3. tolga karel adlı oyuncunun tivi de verdiği beyanat:

- ne zaman evleneceksiniz? ne zaman sizi balayına giderken görücez?
    - evlenip balayına gideceğime evlenmeyip alayına gitmeyi tercih ederim.
    #2656750 (teoremsel, 03.12.2007 03:38 ~ 03:42)
  4. facebook ta adına grup açılmış söz.
    #2656833 (what if, 03.12.2007 04:38)
  5. (bkz: resul balay)
    #2656887 (kamil, 03.12.2007 05:15)

© 2008 - uludağ sözlük

evliyken balayina bekarken alayina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evliyken balayina bekarken alayina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evliyken balayina bekarken alayina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» samsung i900 omnia » the fall of max payne » ergen havuc ve maceralari » the rabbit proof fence » fatih urek e benzetildi diye aglayan cocuk » gossip girl » giresun » gabriel garcia marquez » cervix uteri » serdar bali » bingol » correcto » ismail turut » somnium mortuum » taraf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pile » eski karim » divide et imperium » medeniyetler ittifaki » borsa dusunce uzulen yurdum insani » rize » gigi la trottola » play it again sam » laikligi hayat tarzi zannetmek » uludag forum » abd yi destekleyen yazarlar » tayyip erdogan in abd ye kafa tutmasi » grand ekinoks » sigara icmek icin en guzel an » chicco