evlilik yildonumunu unutan erkek 

kapat

1. Evliliğin getirmiş olduğu aşk ölümünü çoktan yaşamış erkektir. Eşi onu bir süpriz niteliğindeki kıyafetlerle hazırlanmış beklerken hemen mutfaktaki oklavayı alacak ve taarruza geçecektir.
    #2161375 (jacksparrow, 19.08.2007 19:02)
  2. b.ku yemiş erkektir. o günden sonra uzun bir süre evinde huzuru bulamayacak olan zavallı erkektir.
    #2161400 (nvrs, 19.08.2007 19:06)
  3. düşünecek daha farklı (faturalar, işteki problemler, kredi kartı borçları, çocuğun okul taksitleri gibi) şeyleri olduğundan unutabilmiş erkektir. anlayışla karşılanmalıdır.
    #2161426 (bttf, 19.08.2007 19:10)
  4. insanlık halidir, normal bir insandır. unutmustur nolmus yani. her haltı yer sonra da evlilik yıl dönümünde karısına sürpriz yapan iki yüzlülerden daha normal ve asil olan erkektir. * *
    #2161436 (tatlı su levregi, 19.08.2007 19:12 ~ 19:13)
  5. bu gibi durumlar icin evin sote bir mekaninda daha onceden alinmis birkac hediye bulundurmasi gereken erkektir. hediye yoksa, en kotu ihtimalle bir cekmeceye onceden koydugu cikolatayi isaret etmeli, cikolata da yoksa cekecegi bas agrisinin acisini hafifletmek icin bir kac bira icmesi gerekendir.
    #2161445 (ganj nehri kutsal abdest suyu, 19.08.2007 19:15)
  6. kadının da unutma ihtimali var canım:

Sabah kahvaltıda kadın; " Eminim, sen bugünün ne olduğunu hatırlamıyorsun bile" dedi..
    "Tabii, hatırlıyorum" dedi adam... Çıktı, gitti.

Öğleye doğru kapı çalındı.. Çiçekçi çocuk harika bir kırmızı gül buketi bıraktı...

Az sonra kapı tekrar çalındı, bu defa kösedeki pastanenin çırağıydı gelen... Kocaman bir çikolata kutusu bıraktı gitti.

Öğleden sonra gelen kutudan da, olağanüstü güzel bir elbise çıktı..

Kadın kocasının dönmesini zor bekledi ve daha kapıda boynuna sarıldı..

"Önce çiçekler, sonra çikolata, ve sonra da elbise.. Bu hayatımdaki en güzel Cumhuriyet Bayramı... "

Adam: " ... Hadi beeeeee."
    #2161549 (lamelifye, 19.08.2007 19:35)
  7. Evliliğin sürdüğü seneler boyunca, eşi tarafından, bu konuda iğnelenmeye mahkum erkektir.
    #2161654 (yemebeni, 19.08.2007 19:52)
  8. yazık olacak erkektir. çünkü bunu kaldirabilecek bir kadin yoktur ve intikamı da acı olacaktır elbette.

not: aslında bir tane varmış ama ismini verip rencide etmek istemiyorum *
    not2:benden rencide olmazmış efendim; tatlı su levreği
    #2164412 (desiree, 20.08.2007 10:10 ~ 10:29)
  9. malum günü bir çiçekle kurtarmak varken daha ağır bir masrafın altında kalacak kişidir.
    #2164429 (thelastturc, 20.08.2007 10:14)
  10. normal bir erkektir, geleneği bozmaz, kadının sevgi ve sefkati sayesinde durumu kurtarır.
    #2164444 (Saipsiz, 20.08.2007 10:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

evlilik yildonumunu unutan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlilik yildonumunu unutan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlilik yildonumunu unutan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlilik yildonumunu unutan erkek. Copyrights of the articles are belong to their authors.