evlilik vaadiyle kizi yataga atan erkek 

kapat
  1. saygı duyulası kişidir.

evet yaptığı piçliktir, pek çok genç kızı intihara sürüklemiştir falan filan. ama aslında yaptığı kandırılmaya müsait kızları, ilerde kevaşe olmalarını beklemeden yok etmektir.

bi kız ki evlilik vaadine kanıyor, donunu sıvıyor, ondan ne hayır gelir. yok yani evlendikten sonra seviş, yok.

böyle mal gibi kalırsın işte ortada.
    #3840076 (zenci nicki, 19.08.2008 16:39)
  2. kızın gerizekalılığından yararlanan erkektir. puşttur, şerefisizdir, haysiyetsizdirr, pespayedir.
    #3840081 (pergamon, 19.08.2008 16:41)
  3. (bkz: engin koç)
    #3840268 (karakuzusu, 19.08.2008 17:17)
  4. herkesin tu erkek, pis erkek, kaka erkek, şerefsiz, haysiyetsiz dediği erkek, hayır anlamadığım konu, hırsızın hiç mi suçu yok????
    #3840280 (yoga yapan mistiq kedi, 19.08.2008 17:19)
  5. kızın hatasından faydalanan erkektir. kız da demek ki vermek istemiştir. bahanesi de ''ya bana evlencez dedi o yüzden verdim'' dir.
    #3840286 (alone with everybody, 19.08.2008 17:20 ~ 17:22)
  6. bi şişe votkaya kanan kıza göre daha zeki olan kızı kandıran erkektir. hiç olmazsa evlencem demiş. dur lan yoksa votkaya kanan mı daha zeki. *
    #3840296 (folie a deux, 19.08.2008 17:22 ~ 17:30)
  7. atarken çok dikkat etmesi lazım olan erkektir. mazallah kafasını falan vurup yararsa çok fena bi durum ile karşı karşıya kalabilir.
    #3840509 (visibilia ex invisibilibus, 19.08.2008 18:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlilik vaadiyle kizi yataga atan erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlilik vaadiyle kizi yataga atan erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlilik vaadiyle kizi yataga atan erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlilik vaadiyle kizi yataga atan erkek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yurt sevgisi ona hizmetle olculur » ben sana kustum aslinda » posta ceki hesabi » 12 aralik 2008 genclerbirligi galatasaray maci » cemaziyelevvel » gitti gidiyor com un kendisini satmasi » rus fahise ile turk fahise arasindaki farklar » 22937 » demirkazik » gulsen mucize » olimbera » bakire olmayan kiz kardese sahip olmak » add to friends » atatürk oldu dıye aglayan cocuk » you will never walk alone » yildiz alparslan » yildiz alparslan » turkan varol » travesti sayisinda dunyada ikinci ulke turkiye » kral egleniyor » roberts » orospu cocuguna orospu cocugu diyememek » ilvanlim » konya tramvayi » mehmet ali birand » bir moderator eglencesi olarak yazar ucurmak » ruhsar hoca » yasemin ozturk » ayarimi hisset » omrun payizinda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » chris bosh » yeni bir sayfada sana bakmak » kor bicak » sanal klavye » cuklatvarmi » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » sivas 93 » imkansiz ask » issiz adam a koyim size bir sey olmasin » ekmek