evlilik teklifini garson araciligiyla yapmak 

kapat
  1. garson aracılığıyla evlenme teklifini göndermek yazılı olarak olabilir.
    ancak araya 3. bir kişi koyarak yapmak standart normların dışında kabul edilmeli.
    #3678929 (walter klemmer, 17.07.2008 21:03)
  2. değişik bir evlenme teklifi olabilir. garsonun getireceği yemek tabağının yanında bir yüzük, ya da masaya gelen güllerle birlikte gelen bir yüzüğün ardından evlenme teklifi edilebilir. ya da hazırlanan yemeğin içinden yüzük çıkması için garson aracı edilebilinir. ama sonra yüzük yemekle yutulabilir ve süpriz yapayım derken boş yere mutsuz olunabilinir. * * ne gereği var başka insanları sevgiye dahil etmeye. adam akıllı kendince et teklifini. yüzüğü de sen ver aracı yapma kimseyi.
    #3678971 (ucarken cama carpan kara sinek, 17.07.2008 21:12)
  3. + hanımefendi şuradaki bey size bu şampanya ve yüzüğü gönderdi.
    - geç o hırboyu bebeğim sen boş musun ?
    + anlayamadım ?
    - yakışıklı takılalım mı diyorum ?
    + bana müsade eheh.
    - müdürüne gidicem ! yakışıklı mı müdürün ?!
    #3679001 (tutamadim kacirdim, 17.07.2008 21:18)
  4. + buyruun bu tiramisunuz bu kapuçinonuz bu da evlenme teklifiniz
    - pardon??
    + şeyy dışardaki bey söyledi kendisi çok utanıyormuş da benim söylememi istedi
    - tamam ben de ona bi' tabak medeni cesaret ısmarlıyorum hadi canım hadi...
    #3679339 (izafiyetsiz, 17.07.2008 22:11)
  5. kızların "klasik evlenme teklifi olmasın, değişik bir evlenme teklifi istiyorum" söylemlerine uyarak, evlenme olayına yeni bir boyut kazandırma.***
    #3679390 (uki07, 17.07.2008 22:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlilik teklifini garson araciligiyla yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlilik teklifini garson araciligiyla yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlilik teklifini garson araciligiyla yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlilik teklifini garson araciligiyla yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» latife usakligil » hali sami yen » bit ilaci » nefi » angelina julia » gergedan » igd » arguman » kavafiye » kompakt » kaf kef » ytl » murat albayrak » carpim tablosu » retikulosit » tuzla piyade okulu » rustu recber » bacardi » alparslan anadolu lisesi » en guzel anketler » yaran fikralar » morpheus » yavaslatilmis cekimde sevismek » melek ozdemir » aman tanrim arkadasimi siktim » yavru08 » venedik » galatasaray kurek takimi » msn iletileri » football manager 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nurhak kaya » seks sonrasi nutella » cikita muz » rusca » andreas wagenhous » baba annemi neden aldattin » hakan sukur un trt ye yorumcu olmasi » dua ederek musluman oldugunu ispatlamak » ulkeler cografyasi » on sevisme