evlilik olsun 

1. çok neşeli, kıpır kıpır bir hakan altun klasiği. zevkli ve hoş sözlere sahiptir, sözleride verelim tam olsun.. evlilik teklifi için ideal bir şarkıdır.

Ne diyelim kendime geldim,
    son ilişkimin Ardından,
    bakmamıştım Bugüne Kadar,
    kimseye göz ucuyla,
    şartlar değişti farkındayım,
    bir aşkın ortasındayım,
    yalnız geçmez bir ömür boyu,
    seni görünce anladım,
    bu aşkın sonu evlilik olsun..
    Üç tane de bebeğim olsun
    ikisi erkek bir de kız olsun
    şu gönlümün muradı olsun.
    #3785783 (rire jaune, 07.08.2008 23:05)

© 2008 - uludağ sözlük

evlilik olsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evlilik olsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlilik olsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» besiktaslilik » ahmet telli » silemezler gonlumden » sonkuzu » kafanizi kasiyinca ustunuze cullanan taksiciler » delikanli coder » tavuk doner yerken martilarin cigliklarini duymak » whereis » hrant dink » cekirden sayisini bir milyon olmasini istemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games