evlilik icin cocuga katlanan insanlar 

kapat
  1. kişinin eşini çok sevmesi ve eşinin çocuk diye zırlaması sonucunda gireceği kümedir.
    #827002 (sidikli, 07.11.2006 16:51 ~ 16:52)
  2. çocukları büyüyünce psikopat olur.
    #2087345 (sidikli, 07.08.2007 18:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlilik icin cocuga katlanan insanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlilik icin cocuga katlanan insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlilik icin cocuga katlanan insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlilik icin cocuga katlanan insanlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yurt sevgisi ona hizmetle olculur » ben sana kustum aslinda » posta ceki hesabi » 12 aralik 2008 genclerbirligi galatasaray maci » cemaziyelevvel » gitti gidiyor com un kendisini satmasi » rus fahise ile turk fahise arasindaki farklar » 22937 » demirkazik » gulsen mucize » olimbera » bakire olmayan kiz kardese sahip olmak » add to friends » atatürk oldu dıye aglayan cocuk » you will never walk alone » yildiz alparslan » yildiz alparslan » turkan varol » travesti sayisinda dunyada ikinci ulke turkiye » kral egleniyor » volkan canakkaleli » arog » chris bosh » reductionism » ilvanlim » elestiri » insana ilac gibi gelen seyler » ayyash maghanda » yanlis anlasilmis sarki sozleri » periyodik seri eksi oy veren ibne » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » yasemin ozturk » sirt cantasi problemi » emperyalizm » futbol tarihinin en ilginc kirmizi karti » bluevelve » muhendis » okcu diye aldik rockci cikti » gavan » ben bu yaziyi sana yazdim » sevgiliye armagan edilebilecek sarkilar