evli birisiyle birlikte olmak 

kapat
  1. ne yazık ki ahlaki, vicdani ve dini inancı yok olmus kişilerin hiç utanmadan anlatıkları eylem haline dönüşmüştür. yazık.
    (tatlı su levregi, 29.06.2007 21:54 ~ 30.06.2007 08:04)
  2. kusurlar karşılıklı işlenir ve evli olan biriyle beraber kadın ya da erkek kadar onunla beraber olanda, gözü dışarıda iş karıştırdığından suçludur diye bildireceğim durumdur. atalarımız yüzlerce yıl görmüşler, bilmişlerdir ki yuva yıkanın yuvası olmaz diye bir deyimi ortaya çıkarmışlardır.
    (ynglan, 29.06.2007 21:59)
  3. (bkz: my friend s hot mom)*
    (cemmm, 29.06.2007 22:01)
  4. (bkz: nikahlı karım o benim)
    (Vivendi, 08.05.2008 06:41)
  5. eşini tatmin edemeyen biri için gayet olağandır. en ağırı eşini atıyla basan jokeydir.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 09:15)
  6. -hakkı?
    +efendim şukufe?
    -boşanacaksın değil mi?
    +boşanacağım tabi bitanem... seni saraylarda yaşatcam ben.
    -hihi peki hakkı.
    +domal ulan!
    (irishstorm, 08.05.2008 13:39)
  7. yakalandığı zaman aldatılan kişinin boynuz darbelerine maruz kalmayı göze almaktır.
    (bkz: boynuzlamak)
    (vurursa gol olur, 08.05.2008 13:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abanilmis top » dede kufurleri » iyi orta gol getirir » citrix » the body shop » opera » ahmet turk » cakalyesun » serdar keskin » evli olmamak » buyuk cerceveli gozluk takan artist » ablan kurban olsun sana » euro 2008 turkiye aday kadrosu » entender » yediler » lice nin tarihi eserleri » var misin yok musun da kutudan nah isareti cikmasi » exelance » cirkin kadin yoktur » arazi mahlule » kafasi guzel sozluk yazari » farkli olmak » sozluk ben bugun gazete okudum » yaran diyaloglar » mayina basan amerikan askeri tribi » bullet time » ismail yk » avlanmak » bir bucuk yil ugrasip bir sevgili bulamamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa