evlenmek maksadiyla kiz kacirmak 

kapat
  1. her ne kadar makbul olmasada halen anadoluda bir takım sorunlardan kurtulmak için sorunları aşmak için başvurulan yöntem.
    #205683 (vezir tonyukuk, 28.04.2006 20:01)
  2. + necla seni kaçıracam.
    - nee? maksadın ne senin?
    + maksadım evlenmek.
    - e o zaman bubamdan iste beni.
    + yok o başlık istiyo. benim maksadım ucuza evlenmek.
    #366906 (july4th, 22.06.2006 18:01)
  3. kemal sunal eşkıya olduğu filmde yaptığı eylem.
    #366925 (amadeus, 22.06.2006 18:19)
  4. - gerzekgül, gel bakiim buraya bin şu arabaya.
    - ayy ne oluyorsun zebercet ??
    - anlamadın mı kızım ? evlenmek maksadıyla kaçırıyorum seni
    - ayy ne romantiiik ...
    - evet öyle öyle, sen şimdi imzalam bakiim şu kagıtları.
    - hepsini mi ?
    - evet hepsini, bi de kimliğini ver hah şööle ... eee şoför bey biz sağda inelim, geldik hadi.
    - aaa zebercet ama burası nikah diaresi değil, konti-garantibank.
    - tabi ya kızım ne sandın. ev alıcam, kefilim yok diye kredi vermiyolar dürzüler ... sayende bende bir ev sahibiyim artık ...
    - ama gelinlik, tel, duvak, gerdek ....
    - kusura bakma gerzekgül ben evlilik müessesine fikren hazır değilim henüz.
    - allah belanı versin zebercet. hislerimle oynadın .. bööhüüüüüü !!!!!
    *
    #366943 (montajelemani, 22.06.2006 18:27 ~ 18:56)
  5. +lean eşşoglu kızımı niye evden kaçırdın
    -evlenmek için kacırdım kayın baba
    +vay utanmazın evladı.başka ne için kacırakcatın ya
    -yanlış anladın sen baba
    +sana verecek kızım yok.yıkıl uleeannnn
    -al turşusunu kur lean
    +!?!?!?
    #366991 (feri kacmıs iki goz, 22.06.2006 18:38)
  6. eğer kaçıran kişi gerçekten kaçırdığı kızı hayatının kadını yapacaksa mazur görülebilir. tersi durumunda adam dövülmelidir. bir kız kaçırıldı mı onunla evlenilir. geri dönüşü olamaz.
    #1510444 (arabaciarabayatasget, 09.04.2007 21:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenmek maksadiyla kiz kacirmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenmek maksadiyla kiz kacirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenmek maksadiyla kiz kacirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenmek maksadiyla kiz kacirmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » her bilkentli ogrenciyi dolar milyoneri sanmak » arog » en kutsal meslek » futbol tarihinin en ilginc kirmizi karti » tersine donen emek arz egrisi » omerli sisman cocuklu kizli digiturk reklami » nickinmivarderdinvar » istiklal caddesindeki emolar » sofi nin dunyasi » telde kizla konusurken arkadasin sesler cikarmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » echion » begenilen en acikli turk filmleri » shams ensemble » sahibinin sesi » terorle mucadele subesi » engineer » alem dusman kesilir seni sevdigim zaman » bokumtrak tespitler » cinler » hali cirparken senkronizasyonu kaybetmek