evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin 

kapat
  1. en doğrusunu yapan kadındır.. evleneceği, hayatını birleştireceği erkeği, sekizli hot-wings yerken, olabilecek en iğrenç haliyle görüp, bir de ona göre karar vermek hakkıdır..
    hot-wings yerken dedik ama bilen bilir, hot-wingslerle yapılan işlemin pek yemek ile alakası yoktur.. mideye bir şeyler girer, orası tamam ama tepsiden mideye kadar olan süreç daha çok bir yağlı güreşi andırır..
    acı kanat (hot wing) ''ulan madem kaderde bu hıyarın midesinde ölmek varmış, bare şunu iyice bir yağlıyayım da, manitanın önünde rezil & rüsvah edeyim..'' düsturunda düşünür ve hareket eder.. buna karşın adam da ''hehehe hot-wings ne güzel lan valla 30 tane olsa yerim ohh miss..'' düsturunda düşünür ve hareket eder..
    sonuçta ortaya yapış yapış el ve ağızlı ama bu durumu umursamayan, her zaman bir sonraki kanat parçasına konsantre olmuş, iğrenç bir adam portesi çıkar..
    hanımkızımız da bu görüntüyü midesi sindirebiliyorsa, evlenir, gül gibi geçinip giderler. yok eğer sindiremiyorsa zaten aşık değil demektir.. ''harun konuşmalıyız..'' der..
    bak bak nasıl bakıyor harun.. en zevkli anında vurulur mu bu darbe harun'a?.. vurulur.. sen de nişanlının önünde kontrolden çıkmayacaksın bu kadar arkadaşım.. hala bakıyor aval aval.. bir de teklif ediyor kıza yemeğinden.. sen olmuşun hot-wings zaten..
    aynı testin big mac ve waffle versiyonları da vardır ama sonuçları daha az ölümcüldür.. alacakları cevaptan korkan kızlarımız tarafından tercih edilebilirler..
    #3404107 (rapper ninja, 16.05.2008 13:08 ~ 13:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenmeden once kocasini kfc ye goturen kadin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » ibrahim tatlises » anti klise timi » sahibinin sesi » bir moderator eglencesi olarak yazar ucurmak » handan kara » anne ben dun gece escinsel oldum » milli gorus » siyasi sube » koyden indim sehire » hakan sukur » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sureyya yalcin » kaybettigini anlamak » yaran facebook gruplari » walsall f c » manken sen » serdar ortac » cok gicik yaa » 30 ekim 1993 atletico madrid barcelona maci » radmanovic » yazarlar insan olsa acilacak basliklar