evlenme teklifi almak 

kapat
  1. "benimle evlenir misin" sorusunun muhatabı olmayla başlanan ve "ben biraz düşüneyim,bu çok ani oldu" diyerek devam eden durumdur.
    #155395 (asiti kaçmış kola, 07.04.2006 14:56)
  2. Bayanların adına gerçekleşen olaydır.Çok nadir de olsa bayanların dayanamayıp ettiği tekliftir.
    #155403 (italiano, 07.04.2006 14:59)
  3. Her genç kızın rüyası...Teklifi alınca bitecek rüya..
    #241898 (kiraze, 14.05.2006 00:21)
  4. hiç umulmayan bir zamanda alındığında insanı şok eden ve sırf bu şok yüzünden o anın tadını çıkaramamaya neden olan teklif. insan alıştıra alıştıra söyler değil mi ama?
    #241912 (gonulcelen, 14.05.2006 00:25)
  5. "bir aşkı paylaşmakla başlıyordu her şey ve boşanmak için en az iki şahit gerekiyordu.." yılmaz erdoğanın bu enfes sözlerini anımsatan ve aşkın artık mazide kalacagını gösteren ilk andır evlenme teklifi almak...
    #242995 (ağıt, 14.05.2006 12:23)
  6. hiç umulmayan birisinden alındığında bayılmaya yol açacak durum.

+ benimle evlenir misin?
    - aa aman nasıl olur ben evliyim rüstem.
    + olsun haşmet. ben ikinize de bakarım.
    - düşünmem gerek.
    #243189 (july4th, 14.05.2006 13:27)
  7. insanın hoşuna gidebilecek bir olaydır.
    (bkz: dünyanın en mutlu anları)
    #243333 (doktor sağbırakmayan, 14.05.2006 14:07)
  8. genelde her nedense erkek tarafından edilen bir teklif türüdür.
    #243340 (azorka, 14.05.2006 14:09)
  9. En unutamadığım tekliftir. Benim Afrika'mda.
    Kadın: lütfen bana evlenme teklif et, hayır diyeceğime söz veriyorum.(oscar ödüllü Maryl)
    Erkek: .........!!!(redford, bildiğin öküz erkek tipi)
    #244311 (kiraze, 14.05.2006 18:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenme teklifi almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenme teklifi almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenme teklifi almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenme teklifi almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sikis sokus » agizdan kan gelmesi » osmanli devleti nin cokus sebepleri » subay esleri » bursa da lodos » google ceviri hizmeti » atila nuran » en hayirli evlilik akraba evliligidir » bilet x » ktunnel » taksilerin gece tarifesi » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » 28 mart 2009 ispanya turkiye maci » alkalimetri » wilbur smith » turban serbest olursa olabilecekler » 37e » herpetoloji » amcik tv » febi eyyi ala i rabbikuma tukezziban » ailevi sorunlari nedeniyle ulkesine donen futbolcu » poposu buyuk olani daha buyuk kaka yapar sanmak » japonyada olsa x kisisi harakiri yapardi » ends » havanin insan uzerindeki etkileri » aston villa fc » luthien tinuviel » ozel mesaj » seytani neden yakmadin cehennemin varsa senin » ruju yanagina dogru kaydiran depresif kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hammerhead » empatik yazar » konusurken bir sozcugu tekrar eden adam » husnu ozyegin » eyes wide shut » haber sitelerindeki tecavuz haberleri » sonsuz zevk » ugur erdogan » uypaciyakoverbeni » bafilerim lan boyle sozlugu