evlenince selami sabahi kesen arkadas 

kapat
  1. karısı tarafından bekar arkadaşlarıyla takılması ikinci bir emre kadar yasaklanmış olması çok çok muhtemel insan. adam olan en azından bir selam verir lan, görmezden gelmez.
    #2739318 (sanirim osurdum, 24.12.2007 13:24)
  2. erkek olamamış bünye.
    #2739327 (imper, 24.12.2007 13:26)
  3. (bkz: evlenince selami sahinle coskun sabahı kesen adam)
    #2739328 (deatly, 24.12.2007 13:26 ~ 19:50)
  4. direkt selamı sabahı kesmese de samimiyette ve görüşme sıklığında vites küçültenlere rastlanmıştır. 'artık benim işim var, eşim var, senle işim olmaz' tarzı yaklaşımlar bekar tarafı üzmektedir; hele ki o arkadaşla geçirdiğiniz zamanlar, geçmişteki paylaşımlar akla geldiği zamanlar daha da fazla..
    #2739341 (walter klemmer, 24.12.2007 13:30)
  5. (bkz: evlenince selami sahin i kesen arkadas)
    #2739345 (soranmutant, 24.12.2007 13:30)
  6. daha da beteri üc gün önce tanistigi kisiyle cikmaya baslayinca selami sabahi kesen kisidir. arkadas degildir.
    #2739430 (boreas, 24.12.2007 13:50)
  7. (bkz: selami sabah)
    #2739448 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 24.12.2007 13:55)
  8. (bkz: sevgili bulunca selami sabahı kesen arkadaş)
    #2739457 (ihtiyaç molası, 24.12.2007 13:57)
  9. böyleleri zaten evliliğe karar verdiği insanla beraber olmaya başladığından beri çeşitli şekillerde gelecek için sinyaller verir, olacaklar hakkında az çok fikir sahibi eder çevresindekileri.
    dostluğun kaç yıllık olduğu, yaşanan acı tatlı olaylar bir çırpıda unutulur, mazi olur.bunu, bir kişide görmek üzüntü yaratsa da yıkımlara sebebiyet vermez. ne zaman ki sayı artar, o zaman "dostluğun" asıl manası sorgulanmaya başlar.

aslında hayata bakışınızla doğrudan alakalıdır yıkımın boyutları. sevdiğiniz kadından, zaman zaman ailenizden öte tuttuğunuz "dostlarınız", sizin tanımlarınızı yıkıp geçerken asıl hatanın kendinizde olduğunu da anlamanıza vesile olurlar.artık onlar; gereksiz derecede değer verilenlerdir, değer yargılarınızı yıkanlardır..yıllardır kız arkadaşınızdan, ailenizden esirgediğiniz, arttırıp onların önüne sunduğunuz sevginin hırsızıdırlar..yürek yakandırlar...

her şey için fazlaca geç olmadan, gerçekten sizin sevginize karşılık verebilecek olanlar kaçmadan gerçekleri görebilmek önemlidir.yoksa dostluk dediğin 3-5 menfaat ilişkisinden başka bir şey değil günümüzde.
    #2739498 (tuzluksuz hiyara kosan, 24.12.2007 14:06)
  10. şimdi adam bazı muhabbetleri yapmaktan rahatsız olabilir de ondan selamı sabahı kesmiş olabilir. buraya kadar herşey normal yani o tarz muhabbetlerden rahatsız olması, lakin normal olmayan durum evlenmeden önce neden karı kız muhabbetlerinden rahatsız olmadığıdır,evlenince ne değişti?
    #2739544 (goodboy, 24.12.2007 14:17)
  11. fedakarlık yapar kendi aklınca. evlilik hayatı daha sade olacak ya. ulan senin karına mı dadancaz sakat herif. asıl fedarkarlık nedir bilmez bunlar.
    (bkz: evlenince çükünü kesen arkadaş!)
    #2739779 (ezikmutesebbis, 24.12.2007 15:27 ~ 26.12.2007 00:28)
  12. kafalarında yarattıkları "sadece ikimiz olalim edebiyatinı" evlenince kocasıyla yaşamaya çalışan, fakat herhangi bir insanı yanında tutmaya yetecek birikimi, içeriği ve konuşacak konusu olmayan kadınların, erkeği ilişkinin geleceği ile tehdit ederek kendilerine bağlamaya çalışmasının bir sonucu olabilir. fakat durum nadiren böyledir.
    #2740804 (euthanasia, 24.12.2007 19:48)
  13. +muhittin abi ben sana gücendim.
    -hönk! ne oluyor yahu?
    +ne olacaktı, darıldım ben sana. yengeyi kaptın bizi boşladın.
    -oğlum cezmi manyak mısın sen be adam??
    +sensin manyak. bir daha görüşmeyelim abi.
    -ulen ben sana yapacağımı bilirdim de dua et cıbıldağım. yoksa atlardım üzerine. yatak odama nasıl girdin be densiz, be düşüncesiz, be bebe! hanım sen de gülme!
    +aa yenge de mi ordaydı? yorganın altına kaçmış. selamlar yenge. ben bu beyinden şikayetçiyim.
    -bak hala!!
    #2740823 (july4th, 24.12.2007 19:54)
  14. + şş! baksana bi..
    - olm uğraşma hiç eve gidicem hanım bekliyor.
    + hanımın kucağında mı doğdun lan? bekle az. muhabbet edelim gel de.
    - valla yorgunum bak. eve gidiyim bi an önce.
    + evlendikten sonra yalan ettin hacı bizi! selam verdiğin bile yok.
    - ya öyle değil bak o
    + siktir git lan! öyle değilmiş. evlenene kadar enseye tokat göte parmak bi arkadaş ortamımız vardı. nerden geldi şimdi bu savaş ay resmiyeti?
    - lan çok acımasızsınız hee. ne resmiyeti lan, vakit bulamıyorum.
    + evlenince değişir dedilerdi de "sittirin lan değişmez o!" diye kovduydum hepisini. haklılarmış! değişmeyi bırak, evrim geçirdin amına koyyim.
    - evli adamin halinden anlamayan hain arkadas!
    ...
    #3627080 (jadeh, 06.07.2008 13:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenince selami sabahi kesen arkadas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenince selami sabahi kesen arkadas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenince selami sabahi kesen arkadas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenince selami sabahi kesen arkadas. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » sonbahar » olmaz olsun boyle karizma » mick jagger » turkiye petrol jeologlari dernegi » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » chp nin secim kuponu » asalet » islamiyet ve anarsizm » serhan sesen » ongunculuk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » xabi alonso » kapitalizmle arama girme » yaprak dokumu » mulakat sorularina icten verilen cevaplar » vanti lator » oy verin lan » abdullah ocalan cute girl has orgasm on webcam » iphone » agolo » askin azalmasi