evlenince evrim geciren okuz yavrulari 

kapat
  1. Allahın belası bir insan türüdür bunlar ve ne yazık ki erkeklerin çoğunluğunu oluştururlar.

Evlilik öncesi gülümü,cicimi bol cümlelerini unutup evlilikten hemen sonra sığır postuna bürünen tiksinçlerdir.Nereye baksam bir tane böyle öküz görüyorum.evde genlerimi miras aldığım babam,yandaki komşum hayvan rıza,manda soyundan olan amcam,otobüsteki ayı yavrusu ..vs...Bu tür öyle bencil öyle duygu yoksunudur ki istediğini elde edene kadar yapmadığı romantiklik kalmaz.Güllerle bezenmiş yollardan tutunda 2 saat süren fransız öpücüğü olmaksızın penis vajina temasına gitmeyen ön sevişme düşkünlüklerine kadar...ama ne olur nasıl olursa bu yaşam formu talihsiz bir kızla evleniverir...kızımız hala aşık..etten çok duyguyla konuşuyor ruhuyla okşuyor....attığı o imza aşk bülbülü erkeği ise birden öküze dönüştürüyor.Evet o imza sevimli romantik bülbülden eser bırakmadı...şahitler evrimin şahidiydi.bahtsız kızımız ise evlilik şehidi !
    dişinin ((dişi diyorum çünkü artık imza atıldı))evlilik öncesi duyduğu sevgi sözcükleri de artık o nikah defterinin tozlu yapraklarında kaldı...aşkımlar,''senin için geberiyorum'' yazılı mektuplar,nazik öpücükler,okşamalar,koklaşmalar artık belediyenin raflarına kaldırıldı...hatırlanması içinde bir cüzdana kopya edildiler...artık bakıp bakıp ağlarsınız hanımefendi diyerekten....

öküz mutlu,her daim yüzü güleç.öküzün kafası bozulsa..''gel lan karı'' iltifatıyla iki posta kayacak,yüzüne bakmadan kıçını dönüp uyuyacaktır.üstüne osurmayıda ihmal etmeden,mutlu ve gayet huzurlu.
    garip birşeyler yok mu ?? sorusundan uzak durumu kanıksamış kafası rahat bir osuruk hadi zarrtt...!
    kıçının dibindekinin ne hissetiğinin hiç bir önemi yoktur artık...erimiz işini bitirmiş kösnüsünün tükrüğünü partnerinin rahmine yapıştırmıştır.
    kıçını dönüp horlayarak uyuduğu eşi zaten bir vajinadan ibaret değil mi canım ?
    aaa dişi;yürüyen bir vajinadır bilmiyor musunuz ??
    kendisi ise bilmiyor ama bir öküzdür...

kadın sabırlı,aşk emeklisi,işini biliyor nietzsche'nin söylediği gibi kadının elinde kırbacı var ama öküze kırbaç para etmiyor.Nietzsche işte bunu bilmiyor...''Öküze kırbaç fayda etmiyor''...Artık kadının butu onun ya,memeleri avucunun içinde ve bir yere kaçamaz ya..kadın cazibesi ve zekasıyla kırbaçlasa ne yazar öküzün sırtı nasır bağlamış...tatlı dile ne hacet canım kulakları artık kıldan duymuyor !..kösnünün boşaltıldığı hede yemek yapabiliyor,çocuk doğurabilyor,karnı doyunca o enerjiyle altında kendini ezdiriyor ya...dünya öküzün...
    ne mutlu öküzlere ...

anneme;evlendikten sonra babam gibi öküz olmayacağım ! karım bende ne istiyorsa bulacak anne dedim !
    sen de değişeceksin mosquito dedi.babanda senin gibiydi bir zamanlar ...
    peki dedim tv deki mehmet ali erbil'i izleyen babama -...peki sen ! ...sen evlenmeden önce karıma şöyle davranacam,böyle yapacam...evlenir evlenmez tango dersi aldıracam ve her haftanın belli bir gecesi tango gecemiz olacak.sürekli hediye yağmuruna tutacam hatta bunu o kadar düzensiz yapacam ki ne zaman hediye alacağımı kestiremeyip sürekli sürpriz yaşayacak,her yıl gelirimizin bir bölümünü yurt dışı seyahetlerine ayıracam ve buna venedikle başlayıp gondolda eşime methiyeler dökecem dedin mi ???
    babam- hönk !! dedi bana
    ve güvendim kendime.ben değişmeyecem çünkü senden farkım planlarımın olması dedim...göstermelik bir kaç şiir ve çiçek değil benimkisi...evlilik öncesine ait düşünceler değil ! öncesi ve sonrası aynı benim için !
    babam onuda anlamadı ya neyse...
    ama annem anladı beni...sevindi gözünün içi güldü.gelininin bir ''dişi'' değil de oğlu tarafından ''bedeni ve ruhu ile tastamam değerlendirilen bir kadın'' olacağına inandı...

annem aşkı biliyordu hala çünkü;o bir kadındı.
    #596952 (Mosquito, 01.09.2006 07:03)
  2. genelde hanımlar için kullanılan tabirdir. niye, çünkü erkekler zaten evlenmeden önce ne şekil bir öküz yavrusu olduklarını belli ederler. yani evlendikten sonra nasıl bir yavru ile yaşanacağını kestirmek için müneccim olmaya gerek yoktur. halbukisi kadın milleti olduğu gibi değişir. nereden bildiğimi sormayın artık. onbin değişik yerde açıkladım.
    not: yahu öküzü yavrusu olmaz aslında. zira öküz tarlada çalıştırılmak için iğdiş edilmiş boğadır. çiftleşemeynce ne yapar gücünü sapan çekmede kullanır...
    tabi ben de başlığın bütünlüğünü bozmamak için artislik yapmadım.

not2: bir şey daha küçük beyinli koca popolu türk kadını diye başlık açtığımda bana eks oy veren arkadaşlarım bu kadınlardır bu şekilde ezilenler... istisnaları saymazsak okumuş kendini geliştirmiş evlenmek için değil de sevdiği için evlenen kadınlarda bu tür sorunların olması mümkün mü?
    bazen eleştiri ağı olabilir, bu gibi durumlarda kalkanı çekmeden önce ne söylendiği anlaşılırsa şahsımız adına daha hayırlı olur.

ek: bir konuda birden farklı görüş olması mümkün olmakla beraber farkı görüşleri savunanlarında diğer görüşe hak verdiği görülebilr. başlığın tanım beyanı bence çok doğru ama, bunun suçlusu annesi tarafından o şekilde yetiştirilen erkek mi?
    bu arada koca ağzımı istediğim yerde şeklde açarım. sorunu olana kafamla birlikte...*
    #596998 (karga, 01.09.2006 10:11 ~ 11:34)
  3. (bkz: evlenmeden önce evrim halinde olanlar)
    (bkz: evlendikten sonra özüne dönenler)
    #597076 (BlindGuardian, 01.09.2006 11:12)
  4. çok eşli insan doğasına olabildiğince aykırı "evlilik" gibi insan hayatında "evrim" niteliğindeki bir değişikliğin yaşanması durumudur. öküz denmesi doğru değildir. hata başka bir yerde aranmalıdır.
    #597093 (kahvekremasi, 01.09.2006 11:33)
  5. kadınların evlenme korkusunun sebepleridir. erkeklerin de evlenme korkusunun sebepleridir.
    #597143 (karanlikta, 01.09.2006 12:08)
  6. evlenince evrim geçirip insan yavrusuna dönüşen öküz yavruları da vardır. *hal böyle olunca mühim olan evrimin yönüdür denebilir.
    #597177 (williamhowardtaft, 01.09.2006 12:36)
  7. aslında kadın erkek diye ayırmak yanlış bence. erkekler elde edinceye kadar herşeyi yaparlardı. yaparlardı diyorum çünkü artık evlenmek için binbir takla atan kadınlar oluyor. erkekler rahat. nasılsa kırkında da 20 lik kızla evlenebiliyor, ellisinde de çocuk sahibi olabiliyorlar. etraftan evde kaldı, kartladı artık diyip başının etini de yemiyorlar. oysa kadınlar, bunların hepsine maruz kalıyorlar ve tez elden evlenmek için kendilerini, her daim anlayışlı,bakımlı, bağışlayıcı, evde erkeğine yemeği büyük bir zevkle yapacağı intibaları veren, giyinmekten çok hoşlansa da, erkeği kızar diye dekolte giyinmekten vazgeçen, geçmişte çıktığı erkek sayısını ondan ikiye düşüren, eğlenilecek kız değil evlenilecek kız imajı verebilmek için olağanüstü çaba sarf eden, hiç sinirlenmeyen, pamuk gibi kadınlar olarak göstermek zorunda kalıyorlar.
    tabi imza atıldımı malum tablolar çıkıyor karşımıza.
    eski aşklar yok artık diyen büyüklerimiz gibi, umarım bizde, bizden sonraki nesile, bir zamanlar aşk için evlilikler yapılırdı, hep birarada olmak, onun kokusuyla uyanmak için, demek durumunda kalmayız.
    #597311 (şubat, 01.09.2006 13:13 ~ 10.05.2008 19:12)
  8. artik nasilsa benim, nikahi bastim özüme dönebilirim felsefesiyle yasayan okuz yavrularidir.
    #778626 (KoPuSh, 27.10.2006 00:55 ~ 29.01.2008 14:09)
  9. Bazıları fazla evrilir ki biz bunlara baba diyoruz bazen
    #780589 (nukleermalkav, 27.10.2006 18:02)
  10. (bkz: öküz kısırdır yavrusu olmaz)
    #780688 (karga, 27.10.2006 18:25)
  11. her 100 erkekten 99 u böyledir. ben "eşime karım bile demem oğlum ne kadar kabaca" derler. ama fosssss diye söner havaları. çünkü erkekler azla yetinmezler, hep daha fazlası. hadım ediceksin böylelerini, bak bakalım evrim geçirebilecek bir şeyleri kalıyormu.
    #1400658 (iyipekimadem, 11.03.2007 20:55)
  12. psikopat erkek türüdür ki maalesef erkeklerin yüzde cogunu kapsar.
    ama benim bahsettigim kisiler hakkaten psikopat olan kisim olucak, hani evlenince eski ilgiyi göstermiyo bilmem ne diye dirdir eden kadinlarin esleri degil..

bazilari vardir, evlenince degil öküz yavrusu domuz yavrusu yaninda sevimli kalacak hale bürünürler.
    sevdigi kisi kendisine ilgi göstersin diye her türlü pisligi yapmaktan imtina etmezler.
    sanirlar ki karisi kendisinin mali, her türlü boktan kaprisini kadina cektirebilir.
    ama karsisindakinin sevdigi insan oldugunu unutur.
    her ne yaparsa yapsin kendisine bagli oldugundan emin oldugu icin beyni olmasi gereken yerde gelisen kücük hücreleriyle sürekli karsisindaki kisiye aci cektirmek, kendisi yüzünden aglatmak gibi psikopatca eylemler tasarlarlar.

karisi oldugu halde ibnenin en önde gideni denir böylelerine..
    #1400906 (kurbaalarprensolur, 11.03.2007 21:45 ~ 21:46)
  13. (bkz: enişte)
    (bkz: baba)
    #1560026 (bununicin, 23.04.2007 20:23)
  14. aile mahkemesinde, bir celsede sepetlenecek yavrulardır. işin kötüsü, bu yavrular, boşanma davası açıldığı anda tekrar iyiye dönen türdür. dava geri alınırsa, yine değişeceğine delalettir bu. tren garına koyun bunları. oyalansınlar.
    #3316888 (tepesersemi, 25.04.2008 14:20)
  15. kadın erkeğin değişeceğini ümit ederek evlenir
    erkek ise kadının değişmeyeceğini.
    #3316897 (ParaNtez, 25.04.2008 14:22)
  16. (bkz: SÖZLÜKTEKi bağyanlara selam etmek)
    #3555180 (zivallione, 18.06.2008 20:34 ~ 20:35)
  17. maskelerini kaldıran insanlardırlar.

insanlar sürekli belli kimliklere bürünürler. her daim bir kıyafet misali kişilik taşırlar üzerlerinde. işte bu kalkan zamanla sertleşip katılaşabileceği gibi zamanla aşınıp ortadan kalkabilir de. ama yine de hiçbir zaman maskesiz kalmayız. bunun adı bilinçaltıdır zaten.

sorunun derinine inmeyi bırakıp, sıradan hayatta verilebilecek örneklere bakarsak hepimizin tahmin edebileceği bazı şeyleri paylaşmak isterim. yeni tanıştığınız birisi ile gerçek kişiliğimizle konuşmayız asında. bunu itiraf bile edemeyiz kendimize. hep karizmatik olan bizizdir. ya da filörtteki ilk buluşmaları, tabiri caizse canım cicim ayları...

hep o dönemlerde hatırlayın en iyi okullara gidiyoruzdur, en kaliteli insanları tanıyoruzdur. geleceğe dair onlarca planımız vardır o aylarda. karşımızdaki karşıt cinsin bize aşık olması için (belki de istemeyerek) elimizden geleni yapmaya çalışırız.

o karşı cinsi elde ettiğimizde ise durum değişmeye başlar.

deşiriz çünkü onu elde edebilecek bir heycan kalmaz. çünkü zaten elimizdedir. bir telefon kadar yakındır bize. sonrasında karışı taraf bizim aslında "süpermen" olmadığımızı anlar doğal olarak. gerçek kişiliğimiz yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar.

oysa ki çiftlerin bunu baştan tahmin edebilmesi gerekiyor. tahmin etsinler ki, ileride bir problem yaşanmasın, kolay atlatılabilsin.

insanlar yaşları ilerledikçe kendi anne-baba rollerine bürünürler. yani şu an, bababnıza-annenize çok kızıyor olabilirsiniz, ondan nefret ediyor da olabilirsiniz ama eğer bir kızsanız bilin ki çok büyük ihtimalle anneniz gib bir anne olacaksınız. babanızın kopyası bir baba. çoğunlukla böyledir çünkü. her geçen gün maskelerimiz düşmeye devam ediyor çünkü.

bir kişi ile uzun sürecek birlikteliklerde-ki biz buna genel olarak evlilik diyebiliriz- karşı cinsin kişiliğinin yanında aile yapısına da bakılmasında fayda var. anasina bak kizini al atasözü de buradan çıkmıştır zaten. yaşlandıkça çocuklaşıyoruz çünkü. çocukluğumuz da bizim aile yapımızın en somut göstergesidir. öyle değil miydi?

farklı tarihler kadın ve erkeğe çok fazla farklı sorumluluklar yüklemişdir. erkek nasıl ki yıllar yıllar evvel gidip mağraya et götürdüyse, bugün için de erkeğin belli görevleri olduğu aşikardır kadından farklı olarak. yapı olarak peki neden erkek avcıdır da kadınların farklı görevleri vardır derseniz bunun tek sebebinin biyolojik üstünlük (kas yapısı) olduğunu sanmıyorum. yani kadın ve erkek sadece kas yapısı-vicut yapısı olarak değil, beyinlerinde gezen bilnlerce kimyasaldan ötürü de kadından çok farklıdır. kadınlar daha duygusaldır genel olarak. erkek sonuçla, nedenle ilgilenir. somut verilerdir kanıtları. savaşçılar bu yüzden erkekdirler. kaslarından ötürü değil yani. günümüzde geldiğimizde ise yani modern dünyada, durumun çok da farklı olmadığını görüyoruz.

günümüzde toplumun erkekden istedikleri ile kadından istedikleri arasında fark vardır.

fark vardır çünkü kadın ve erkek birbirinden farklıdır.

ama iki tür de evrim geçirmemiştir. sadece şartlar değişmişdir.

ne erkekler evlendikden sonra öküzleşir, ne kızlar evlendikden sonra yemek yapmayı unuturlar. genelleme yapmak yanlış olsa da, durum aslında evlilğe bakış açısıdır. kadın içinde aynıdır erkek için de...
    #3618073 (devilscry, 04.07.2008 12:01)
  18. evrim geçirmenin nedenlerinin evlenilen bayanda olduğu öküz yavrusudur.
    #3654189 (moostaphius, 12.07.2008 13:45)
  19. öküz kelimesinden öte bir şey varsa o kelimenin kullanılması gereken öküz yavrularıdır. evlenmeden önce romantik cümleler ağızlarından düşmez. evlendikten sonra hiç birinden eser kalmaz.
    (bkz: Allah müstehakını versin kamil)
    #3762492 (iyipekimadem, 03.08.2008 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

evlenince evrim geciren okuz yavrulari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evlenince evrim geciren okuz yavrulari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenince evrim geciren okuz yavrulari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buyuk usta » sivrisinek sesiyle melodi yapan bestekar » frankfurt okulu » kizlari guzel gosteren detaylar » dengesiz bir sevgili ile hayat » allah » turk kizlarini nasil buldunuz » sevgilinin durduk yerde eski sevgiliden bahsetmesi » belamer » kandira cezaevi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games