evlenince degisenler 

kapat
  1. erkekler ve kadınlar yani insanlar.
    edit 1: başa kalan başlık.
    edit 2: insanlar sözcüğü burada genelleme yapıldığını göstermek için kullanılmıştır. çünkü evlenince yalnızca kadınlar veya yalnızca erkekler değişir demek gerçekleri gözden kaçırmak veya gerçeklere kör bakmak olur. "köprüyü geçene kadar" anlayışı toplumun her aşamasında görüldüğü gibi evlilikte de ortaya çıkar. durum böyle olunca da insanlar evlenince, hem eşlerine karşı değişir, hem de topluma karşı. bir de anne-baba olmaya görsünler, isteyerek veya istemeyerek olduklarından çok başka biri hâline gelirler.
    #3393561 (kitapkurdu, 13.05.2008 21:11 ~ 21:44)
  2. medeni hal.
    #3393578 (mathildalp, 13.05.2008 21:13)
  3. erkekler açısından değişen fazla bir şey yok bence, ama kadınlar açısından toplumsal gerçekler olarak var, bekarken evin hanımıyken bir anda başka bir evin hizmetlisi olmak gibi...
    #3393591 (crazyhodja, 13.05.2008 21:15)
  4. genelde erkeklerdir.

yalnız evlenenlerin bir tek insanlar olduğunu sanıyordum yoksa yamuluyor muyum?
    #3393605 (gone with the shit, 13.05.2008 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

evlenince degisenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evlenince degisenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenince degisenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» marca » turkiye sosyalist cumhuriyeti ordusu » enes » mephisto » hayley nichole williams » ibrahim toraman » buyuk turk islam cumhuriyeti » bir provokator olarak taraf gazetesi » oradaydim » kanadikirik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci