evlenilen kisiye paylasimin icin sagol demek 

kapat
  1. bir hayatı paylaşacaklarından ötürü, bu paylaşıma teşekkür etmeden duramayan forum kullanıcısı erkeğin gerçekleştirebileceği hadise.

bu erkek aynı zamanda kızı ilk kez duvağı kaldırdığında görecekse ve kızın ten rengi siyahsa dostum izmirli yazmissin ama bu kiz zenci tepkisini göstermesi yüksek ihtimallidir..
    #2265502 (salca, 05.09.2007 09:53)
  2. çok çok mutlu olduklarında da daha ileriye gidip +rep verir bu insanlar..
    #2265535 (king, 05.09.2007 10:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenilen kisiye paylasimin icin sagol demek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenilen kisiye paylasimin icin sagol demek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenilen kisiye paylasimin icin sagol demek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenilen kisiye paylasimin icin sagol demek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » yaratici bir organ olarak kic » dunyanin vajinasi » kavun dolmasi » 10 saniye kurali lagvedilsin » rick amor » fridge » ezan okunurken muzigi kis demek » how i met your mother » online sozluk » robert downey jr » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » birinci nesil yazarlarin tasfiye edilmesi » kumanlar » sakli bahce » cevik kuvvet sube mudurlugu kopek egitim merkezi » yasemin ozturk » trafik teroru ile ilgili carpici video » bursa daki yeni belediye otobusleri » engin ardic » akzen » georgette