evlenilecek kiz 

/ 7
kapat
  1. bedri nin gazoz kapağını açmamış olanlarından olmalıdır.
    #3325945 (dr rocco amca, 27.04.2008 16:01 ~ 18:07)
  2. evinin kadını çocuklarının anası olsun.
    #3326271 (hatun, 27.04.2008 17:16)
  3. evlenilecek erkek arayan kızdır...
    #3326285 (crazyhodja, 27.04.2008 17:18)
  4. "zeki olsun ama beni mat etmesin guzel olsun sadece bana versin" diyen erkeklerin aradıgı kız modeli.**
    #3326898 (baLim, 27.04.2008 19:56 ~ 20:09)
  5. yüzüne baktığınızda içinizi ısıtacak, konuştuğunuzda hoş sohbeti olan, iyi aile terbiyesi almış bayan. keşke bir taneside bana denk gelse.
    #3327052 (ownblood, 27.04.2008 20:30)
  6. uyuşulan, uyuşturucu etkisi olan, uyumlu ve evliliğe uygun kızdır. malesef pek azdır.
    #3327058 (eternal moonlight of autumn, 27.04.2008 20:32 ~ 20:33)
  7. şimdi nerededir, ne yapar kim bilir?
    #3327067 (madam despina, 27.04.2008 20:34)
  8. er kisinin annesinin en uygun buldugu kizdir.*
    (bkz: ben bilmem annem bilir)
    (bkz: annesinin kuzusu)
    (bkz: oglusum)
    #3327099 (oneydilan, 27.04.2008 20:42 ~ 20:43)
  9. Kalmadı böyle bir kız tamamen bir ütopya .. neden anlamıyosunuz ...
    #3327216 (aliniyesta, 27.04.2008 21:07)
  10. şahane polemik konusu..çok çok ! önemli olan konudur..mesela bir kız evlenilecek kızdır yani bu demektir her erkek o kızla evlenmeyi ister. çünkü bilindiği gibi kişisel özellik,huy su farkı yoktur insanlar arasında.bir kişinin evleneceği kızla diğerinin ki farklı olamaz tek modeldir evlenilecek kız..kıstaslar vardır bunlara uyan kız evlenilecek insandır evleneceği erkeğin özelliklerine uymasına, brbirlerini tamamlamalarına gerek yoktur..yersen..

edit: mesela ben böyle ironik bir giri yazdım ve kötü oy almaya başladım.yani ben adabıyla oturup söyleneni kabul eden bi kız değilim.yani evlenilecek kız değilim gibi örneklerle de açıklayabiliriz.
    #3327264 (mariadelcarmen, 27.04.2008 21:15 ~ 21:24)
  11. (bkz: dis gorunuse bagli inanc analizi/#3557408)
    #3557415 (only want to be exist, 19.06.2008 12:54)
  12. -kesinlikle güzel olmalıdır. çünkü erkekler konuşabilitesine falan bakmazlar -hani onların gözünden bakarak söylüyorum- süslü de olmalıdır. hoş olmalıdır.

-kesinlikle çok aşık olmalıdır. yada her dediğinizi yapacak bir tip olmalı. yoksa sözünüzü geçiremezsiniz. misal "şuraya gitme buraya gitme" diyeceksiniz ya; dinlemesi için ya çok aşık olmalı ya pısırık...

-süslü olmalı ama bütçe sarsmamalı. şimdi sözümüzü geçirebileceğimiz kızı bulduk ya; üstüne bir de güzel... sadece evde süslenmesine izin vermek lazım. hem dışarıya niye süslenecek ki. önemli olan sizsiniz. size süslenmeli mantıken. hatta süslenmeye gerek kalmayacak kadar güzel olmalı. hem maddi hem seksi bağlamda iyi olur.

-sizden zeki olmamalı kesinlikle; ama konuşabilitesi toplumda "ay ne şeker kızmışşşş!!!" tepkisi uyandırabilecek kadar olmalı. yani salak olmamalı ama aptal olabilir.

-entel-dantel olmamalı. hiç çekilmiyolar emin olun.

-geçimli olmalı. karde$lerinizdi ananızdı babanızdı aile efradınızla iyi anla$abilmeli. bir tepsi çayı dökmeden getirebilmeli eheh.

-futbolu sevmemeli ama eleştirmemeli. anlamamalı futboldan yoksa ya sizin takımınızı tutmaya ikna edemezseniz?!

-başarı meraklısı ve hatta para takıntılı olmalı. şimdi "oha len buraya kadar iyiydi de şimdi nolduk birden" demeyin. sizi daha çok çalışmaya mecbur eder; onunla daha az konuşmak zorunda kalırsınız dolayısıyla. ve onu daha zor çözersiniz. hem onca süslenme zıvırlarını alabilmesi için de para gerekiyo dimi ama... üstüne üstlük böyle tipler tutumlu da olur...

-hamarat olmalı. yemekti bula$ıktı bu i$lerden çakmalı. ama tabii çok fazla olmasına gerek yok, sizin sevdiğiniz yemekleri yapabiliyor olması önemli zaten. bi de yemek seçip seçmediği de önemli, seçiyorsa sizin sevdiğiniz yemekleri seviyor mu, bu da mühim.

-ilk a$kı siz olmalısınız, ya da exlerinden bi çok bakımdan üstün olmalısınız ki onu her gördüğünüzde egonuz kabartma tozu yemi$ hindiye dönsün.

-valla erkeklerin gözünden anca bu kadar bakabiliyorum... ha bir de vajinası dar olmalı; anladın sen anladın neyse...
    #3687343 (sidikli, 19.07.2008 15:09)
  13. nesli tükenmiş kız çeşididir. maşallah şimdi ki kızlarımız iki günde yatağa girmeye o kadar meraklılar ki siz istemeseniz bile işi oraya getirmekte profesyonelleşmişlerdir. ancak bunun için sevgili olmanız ve accıkta umut vermeniz gerekli. şöyle ki azdır efendim az. evlenilecek kız iki günde kucakta hoplamayandır. hatta evlenene kadar en fazla öpüşendir. her sevgilisi ile yatağa girse iş yaş.
    #4148588 (pirincinicindekibeyaztas, 27.10.2008 20:59)
  14. herkesin kafasında oluşan evlilik hayallerini doldurabilen kızdır. mesela benim evlilik hayallerimde yer eden kız herşeyden önce ağır olmalı. ağır dediysek kütle olarak demedik lan. ruhen oturaklı olan, davranışlarıyla şımarıklık yapmayan, efendi, yerine göre mantık çerçevesinde konuşmayı ve karşındaki insanı ne olursa olsun dinlemesini bilen olacak. sonra tertemiz bir yüreği olmalı. başkaları hakkında kötü düşünmemeli.
    iç güzelliğini kaba hatlarıyla ele aldıktan sonra gelelim dış güzelliğine
    güzel olmalı evet. ama bu güzelliğini siz fark etseniz yeter. öyle albenisi çok, sokakta yürürken kıyafetlerile olsun yürüyüşüyle olsun mahalleyi ayağa kaldırır tarzda bir albenisi olmamalı kesinlikle. size güzel olsun yeter. zaten güzellik nedir? benim tanımıma göre, kara kaş kara göz *, beyaz tenli olmalı ve mümkünce bukle bukle uzun saçlı olmalı. böyle ufak tefek, kısa boylu, bıcır bıcır konuşan, gülünce gözlerinin içi gülen,güler yüzlü, sıcak kanlı, yardım sever olamlı..
    bulunursa böyle kaçırılmamalı
    (bkz: sipariş verebiliyor muyuz)
    #4149421 (ucarken cama carpan kara sinek, 27.10.2008 22:55)
  15. evlenilmeyecek adamın hayalindeki kızdır.
    #4149524 (sakizzz, 27.10.2008 23:13)
  16. "biz" olmayı bilen, başarabilendir.
    #4222500 (iremim, 13.11.2008 01:51)
  17. eş arayan beylerin evlilikten beklentisinin ne yönde olduğuna göre değişendir. farklı tezahürleri mevcut ancak herbiri sadakat ve bol özverili olma noktasında birleşir.
    #4222521 (sapka yapamayan cuheyla, 13.11.2008 01:57)
  18. herseyden önce ''kiz'' olmalidir. kimsenin soylememis olmasi ilginc. nasıl gozden kacırdınız ulan ?

*

edit : tespit yaptım. eksi oy veren ya bakire değil ya da bekareti onemsemiyor. ulan ben varya... neyse bir şey demiyorum.

çok kötüyüm değil mi ?

*
    #4222523 (nitratex, 13.11.2008 01:58 ~ 01.12.2008 14:47)
  19. ofsaytı bilen kızdır.
    yoksa hayat kısa
    değmez ofsaytı bilmeyen bir kıza
    yaşarım abaza abaza...
    #4222528 (sumuklusulo, 13.11.2008 02:01)
  20. hakkında yapılabilecek tek tutar genelleme, bekar bir kız olması gerektiğidir, gerisi fasa fiso.
    #4222559 (macbeth, 13.11.2008 02:15)
  21. seni seviyorum diyebilecek ama bunun her harfini hissederek söyleyebilecek cesarete sahip olan. Paylaşmayı, paylaşmanın sorumluluğunu ve kutsallığını bilen ve akabinde hayatı paylaşabilecek derecede olgun. Ben ve sen değil, biz demeyi bilen, diliyle değil yüreğinin sivri uçlu plak iğnesiyle bunu söyleyebilecek olan.Ailelere ailem diyebilen, saygılı ve aslında hayattaki herşeyin bir gün elden gidebileceğinin farkında olan ama huzur olmadan asla olmayacağını bilen kadındır... Var mıdır böyle birisi? Galiba uzak bir yerlerden gördüm... gittikçe yaklaşıyor...
    #4222983 (YATAGAN, 13.11.2008 10:07)
/ 7
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenilecek kiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenilecek kiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenilecek kiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenilecek kiz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» evlenilecek kiz bulamamak » evlenilecek kiz » ah sensiz » midye dolma yiyen kiz » cirkin ama akilli kiz » ev kizi » 4 kasim 2007 devil s slingshot istanbul konseri » circassiancanada » 2006 2007 kisinin yagissiz gecmesi » gaffur un buyuk kiz kardesi » bu eve gelen ilk kiz sensin » alternatif cem uzan vaatleri » erkekleri itici yapan detaylar » erkeklerdeki sirin kiz takintisi » kadin futbol yazari » ipod nano » kizlara seks makinesi gibi bakmak » sevgilisine playstation 3 hediye eden kiz » kufretmeyen kizlar » islamda gaylere bakis » helal kan emmis vampir kizi » erkek arkadasini kokorecciye goturen kiz » minik kurbaga » hic erkekle cikmamis kiz » futboldan anlayan kiz » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » omer adil atasoy » baban zeki biriydi evlat » airhead » jose calderon » how i met your mother » yaacov agam » sefokrat » malik aksel » 01 12 2008 » omrum diyorum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nedensiz can sikintisi » icelt » bana okcu degil golcu lazim » ataturk oldu diye aglamayan seriatci cocuk » milli gorus gomlegindeki salca lekesi » scott prendergast » ayrilirken sevgiliye soylenebilecek en kotu soz » solun ebedi muhalefeti » kurt sorununun cozumu » passion s killing floor