evlenilecek kiside bekaret aramak 

kapat
  1. derdi bitmek-tükenmek bilmeyen yurdum gencinin kafasını kurcalayan *onlarca şeyden sadece biri.
    aşk, iki kişi arasında yaşansa da üçüncü kişi* de olmak zorundadır.
    üçüncü kişiye/kişilere gerek vardır ki bu 'aşkın iki kişi arasında olması' gerçeği, içerisinde mânâ barındırsın...
    aşıkların dudakları öpüşme sırasında hep aynı yere isabet ediyorsa, elleri hep aynı ellere dolanıyorsa bunun bir sebebi vardır. bu da bu iki aşıktan bayan olanının sadece 1 kişiyi yani erkeğini sevmesi, erkek olanının da yine tek kişiyi yani kadınını sevmesidir.
    tabîki 1'de 1 doğru kişiyi bulmak, imkânsıza yakın derecede zordur.
    bu yüzden bazı tecrübeler yaşanır.
    tek eslilik, sadece içinde bulunulan an için tek eşliliktir.
    ve son aşık olunulan kişiden öncekilerin bir önemi kalmamıştır, mazi denizinde çözünmüştür onlar.
    bekaret aranması mevzuuna gelince...
    bütün bu önceki ilişkiler anlayışla karşılanırken,
    dişi kişinin önceden birtakım şeyler yaşadığı erkekler, zamanında sevilmiş olsalar da dogru olanı bulmak için farkında olmadan yapılan talimin birer aracıyken ve bunlar bızıklanmazken...
    ne yazık ki dişi kişide bekaret aramanın mantığı biraz karmaşıktır.
    erkek birey, bundan önceki ilişkileri esnasında gereğinden fazla ileri gitmemişse ve ilk cinsel deneyimini kurallar çerçevesinde * doğru olduğuna inandığı kişi ile yaşamak isterken acı gerçeği öğrenirse, soğumaya başlayabilir eşinden. bu düşünce korkutur işte. içinde bir burukluk kalır, "ama ben..." ile başlayan cümlelerin sonu gelmez bir türlü kafasında.
    aynı davranışı karşıdan da beklerken hayal kırıklığına uğramıştır.

bu bahsettiklerimiz adaletli bireyler idi.
    bir de "hep bana hep bana"cı kokomolar var. bunlar için dimağımı yormama değmeyeceğinden ve bu güzelim platformda, bu şahıslar yüzünden yazdıklarımın biraz daha fazla yer kaplamasını istemediğimden, sadece şununla yetinmeyi kâfi görüyorum:

(bkz: her sevgilim versin ama karım bakire olsun)
    #3711318 (koz tuna, 24.07.2008 03:25)
  2. kıyaslanmayı önler, paranoyaları söker atar. eksik özgüveninizi hiçbir şey görmemiş kız olan kız sayesinde geri kazanırsınız hem, çok amaçlı bi şey yani bu. her eve lazım geleninden..
    #3711337 (banainanma, 24.07.2008 03:33)

© 2008 - uludağ sözlük

evlenilecek kiside bekaret aramak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evlenilecek kiside bekaret aramak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenilecek kiside bekaret aramak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cevrimdisi ol o zaman pezevenk » yurekte golge birakanlar » d smart » converse giyen komunist » tsubasa » potasyum perklorat » gecenin sesi » okyanus » brunch » sevgiliyle sevisirken eski sevgiliyi dusunmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games