evlenilecek erkek 

/ 8
kapat
  1. (bkz: yemek yapan dikis diken temizlik yapan erkek)
    #3253426 (Yasak Kadin, 10.04.2008 13:53)
  2. sorumluluk üstlenmeyi bilen ve üstlendiği sorumluluğunun farkında olan erkek.
    #3253501 (asperg, 10.04.2008 14:19)
  3. (bkz: aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor)
    #3253516 (KIZILMASKE, 10.04.2008 14:22)
  4. sevdiğin erkek.*
    #3253526 (supersumo, 10.04.2008 14:26)
  5. nereden okuduğumu hatırlamıyorum ama başarılı erkek ile aynı özelliklerde erkek.

"başarılı erkek erkek karısının harcayabileceğinden fazla para kazanan erkektir. başarılı bir kadın böyle bir erkeği bulabilen kadındır."
    #3392540 (grafikirimgeldi, 13.05.2008 17:30)
  6. -iş,güç,kariyer sahibi,
    -beyefendi
    -top sakalı olmayan(kızın annesiyle tanıştığınızda top sakalınız varsa anne sizi ya kopuk ya da serseri olarak betimleyecektir).
    -eşine karşı sevgili,saygılı,
    -her daim ilgili,
    -sorumluluk kavramını bilen ve benimseyen,
    -nazik,romantik.
    gibi kriterlere sahip erkektir ama bu kavram kızdan kıza değişir.iş-güç-maddiyatı hesaba katmayıp sadece aşk evliliği yapan kızlarımız-ki sonuç genellikle hüsrandır- da vardır.herşeyi maddiyat olarak görüp maneviyata önem vermeyen bayanlar da.kişiden kişiye değişir.
    #3392632 (hypnogaja, 13.05.2008 17:51)
  7. 18-30 yaşları arasında aşk acılarıyla olgunlaşmış erkektir. *
    ayrıca (bkz: sözlük bana karı bul lan allahsız.)
    #3392673 (devils advocate, 13.05.2008 18:00)
  8. 1-evin reisi, ailenin babası sıfatlarını kaldırabilecek kadar olgun, hatta aşmış olmalıdır. toplumun yüklediği bu sıfatlara sahip olmayan erkekler genelde sinirli ve mutsuz oluyor (çevremizde bunlardan bolca mevcut)

2-çocuk üzerinde tek payı yataktaki işbirliği ve sağladığı maddi destek olmamalıdır. çocukla ilgilenmek, akşam eve geldiğinde dersler nasıldı diye sormak değildir.

3-eşini hayat arkadaşı olarak görmelidir. ne kadar güzel bir sözcüktür, hayat, arkadaşı..eş ya da karı değil işte sadece hayat arkadaşı, hayatının arkadaşı..önemli kararlar birlikte alınmalı, maddi konular ve aile bütçesi birlikte planlanmalı, zor zamanlarda karşılıklı destek ve empati ile yürütülmelidir.

4-fashion man tv yakışıklılık ölçülerine sahip "olmamalıdır", başınız ağırır. temiz, bakımlı, eli yüzü düzgün olmalıdır, yeter zaten.

5-yatakta iyi olmalıdır, iyi değilse çalışmalı, çaba göstermelidir. cinsellik evlilik hayatının önemli bir bölümüdür

bu satırları yazan ve evlilik konusunda fikir beyan eden beyle evlenmeyin son olarak. eglenin onunla, daha öğreneceği çok şey var.. bir de evlenilecek erkek var, eğlenilecek erkek var.. *
    #3392679 (dawsonleery, 13.05.2008 18:01)
  9. (bkz: EVLENiLECEK ERKEKLERiN GENELLiKLE EVLi OLMASi)
    #3392689 (judas, 13.05.2008 18:04)
  10. aradıgı özelliklere en yakın olan erkek.
    #3532782 (kimse yazmazsa ben yazarim, 13.06.2008 12:47 ~ 12:48)
  11. cinsinin sonuncusu olan bu türe kafkasyanın güneyinde rastlanır idi, amazonlar onları yunan sanıp öldürene kadar.
    anlaşıldığı gibi nesli tükenmiş erkek sürüsüdür. oldukça evcil olmalarına karşın sürü ile yaşarlardı. evlenilecek kız bulunca süründen ayrılır. çoluğa çocuğa karışır mutlu mesut yaşarlar idi. ömürleri de uzun olur idi.
    ...
    aslında çoktur bu erkeklerden. fakat genelde kendisini tamamlayacak evlenilecek kızdan bulamadığı nedenle sapıtanları vardır. yahut evlenmeyip kendini içkiye kumara vereni, hatta daha beter yerlere vereni...
    nitekim her iyi gibi kendisine layik olan kızı bulamayacak kimsedir.
    kötü-iyi eşleşmesi sonunda yok olup gideceklerdir.
    #3589056 (rodcracker, 27.06.2008 16:27)
  12. kişiye göre değişen ama herkesce ortak noktada buluşulan tek şartın " sadık olması " gerektiği kişidir.
    #3589150 (buyuyunce moderator olucam, 27.06.2008 16:49)
  13. eglenilecek erkek dönemini kazasız belasız atlatmış, evlenilecek kizlar ile her an evlenmeye hazır erkeklerdir.
    #3589227 (birkimse, 27.06.2008 17:07 ~ 17:09)
  14. sabır katsayısı bir hayli yüksek erkektir.
    #3589243 (whynot, 27.06.2008 17:10)
  15. gözlerinde kendinizi gördüğünüz erkektir.
    #3589263 (hale yediler, 27.06.2008 17:15)
  16. sawyer gorunumlu jackdir.
    #3589424 (arka plan, 27.06.2008 17:50)
  17. -kesinlikle zeki olmalıdır. ama senden daha zeki olmamalıdır. o zaman seni anlar ve zaten anladıktan sonra sıkılırlar; anlamadıkları her şey ilgilerini çeker çünkü.* ve sıkılınca yenisini bulurlar. böyledir bunlar...

-maddi durumu iyi olmamalıdır. şimdi bunlar parayı bulunca sapıtıyolar; hatun milletinin de yüzde 90 kadarı * parası olanın peşinde zaten... hatta sosyofob bir tipseniz ciks takılmak gibi salak ve sizi rahatsız edecek şeylerden ırak olursunuz; elele çimenlerde dolaşmaz ciks salaklar...

-ayran gönüllü olmamalıdır. (bkz: çıkarsa çıkarım modu)sırf sevgilim olsun diye çıkan tipler ancak zaman geçirmek için çıkar.

-çocuk meraklısı olmamalıdır. meraklısı ise de yumuşak bir karakteri olmalıdır ki bir psikopatınız olmasın büyüyünce...

-sanatsal merakları olmalıdır, kabuğunu kaldırdığında bir kedi yavrusu çıkmalıdır ortaya. yoksa bir odunla başetmek zor. şimdi duygusuz bir hödüğü tiyatroya ne bileyim konsere götüremezsiniz ki... o uyur oyun esnasında göt gibi kalırsınız bir de...

-ahahah bir de votka içmelidir. (çirkin kadın yok, her $ey az votkanın suçu...)

-ahuah bir de evli olmamalıdır tabii.

not: eheh idealim falan yok; evlenmicem evde kalıcam ben:)
    arayanlara fikir olsun diye yazdım bunu:)
    #3687345 (sidikli, 19.07.2008 15:09 ~ 15:10)
  18. dürüst, süründürmeyen, nispet yapmayaan, kız arkadaşının her dediğine he diyebilen, seni seviyorum dendiğinde biliyorum cevabını vermeyen, kötü alışkanlıkları olmayan azınlıktır.
    #3687376 (kardiyak, 19.07.2008 15:15)
  19. esini deli gibi seven ve ihtiyaclarini karsilayabilecek derecede para kazanan, iyi bir baba olup cocuklarina yeterli sevgiyi gosterebilecek, kotu aliskanliklari *** olmayan, fedakar, zorluklara karsi dayanikli erkektir. ** *
    #4106649 (serji, 18.10.2008 20:05)
  20. Kulakları iyi duymayan erkektir. Herşeye tamam diyeni makbuldür.
    #4106681 (cenevre de ne isim var benim, 18.10.2008 20:12)
/ 8
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenilecek erkek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenilecek erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenilecek erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenilecek erkek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir kadini tavlamak icin yapilmasi gerekenler » karga » yakisikli basarili zengin ve mutlu erkek » ideal erkek » helal sut emmis » yaz gelsin artik » salvatore di stefano » ickisi sigarasi da yok » aziz yayla » basak burcu erkegi » evlenilecek erkek ile cikilacak erkek farki » peygamber sabri gerektiren meslekler » great expectations » talas savasi olmasaydi cok daha ilerideydik » akildan cikmayan buyuk sozleri » yakisikli degil ama iyi cocuk » evlenilecek erkek modeli » tapilacak erkek » asik olunacak duzgun erkek » evlenme teklifi bekleyen kiz » boga burcu erkegi » evlenilecek kiz » sevgilisine sen her halinle guzelsin diyen erkek » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » cumhurbaskani ile cumhurbaskanim arasindaki fark » kumanlar » nocturnal concerto » devrimci testim » etkileyici tek dizeler » sevismek sevmekten gelir » yarim litre suyla yapilabilecekler » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » heroes » cinler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sag tac cizgisine paralel giden futbolcu » kanye » nobet sekeri » setra s431 dt » seks sevginin bitisidir » erkekleri iki gruba ayiran kizlar » panzerkampf » behic asci nin adalet bakanligi na sokulmamasi » alpay aydin » bir kadina soylenebilecek en guzel sey