evlenen kadinin soyadi 

kapat
  1. t.m.y.nın 187. md.de öngörüldüğü üzere kadın evlenmekle kocasının soyadını alır. bu genel kuraldır. ancak eğer kadın isterse kocasının soyadının önüne kendi soyadını da alabilecektir. bunun için evlenirken evlenme memuruna yazılı olarak başvurması gerekir.ancak evlilik işlemleri sırasında başvurmamışsa evlendikten sonra da nüfus idaresine yazılı başvuruda bulunabilir. ancak kadının iki tane kızlık soyadı varsa bunlardan sadece birini kullanabilecektir.
    #1272311 (ditty, 07.02.2007 21:18)
  2. (bkz: boşanan kadının kocasının soyadını kullanabilmesi)
    #1718379 (ditty, 03.06.2007 00:50)
  3. artık değişmiş olan soyadıdır.
    #1718420 (imitasyon, 03.06.2007 00:59)
  4. (bkz: artık ne çıkarsa bahtına)
    #1718425 (whitewind, 03.06.2007 01:00)
  5. (bkz: değişir)
    #1721843 (mfatih1, 03.06.2007 22:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenen kadinin soyadi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenen kadinin soyadi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenen kadinin soyadi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenen kadinin soyadi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » is arkadasinin birgun mudurun olmasi » umut sarikaya tipi mutsuzluk » sinkers org » raki » basliklar ile atismak » megamasal » madagascar 2 » yagmurdan kacarken yere yuvarlanan adam » ilgi cekmeyen baslik acmak » aglayarak masturbasyon yapmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » haciz » markasiz » okyanus altindaki fiber optik kablolar » ben bu yaziyi kendime yazdim » montunu giyerken arkasindakine vuran insan » why so serious » nuve » ismimuzundiyenickimkisaolsun » girit paradoksu » osmanli cumhuriyeti