evlenecek kisinin sorusturulmasi 

kapat
  1. evlenmeye heveslenen kisileri sinirden deliye ceviren durumlarin en basinda gelenidir.
    #1934099 (hayvanadam, 14.07.2007 19:10)
  2. mahalleye gelin adayını soruşturmaya gelen kayınvalide, adaya yazan bıçkın delikanlıya sormuştur,bilmeyerek:
    - evladım bu karşı binada ... adında bi kız var biliyo musun?
    + hangi ... yollu ... mi?
    - ne?
    + bizim motor ...'ı sormuyo musun?
    - ...? (balata tam da burada kopar.)
    #1934115 (bahtsiz bedevi, 14.07.2007 19:14)
  3. adayın adı soyadı alınır önce tanıdık polis ya da adlıye memuruna verilip istihbarat çekilir. ardından oturduğu muhitteki bütün esnafın ifadesi alınır. buna müteakip adayın çalıştığı yer öğrenilir, ve buraya istihbarati bi operasyon yapılır. ve hatta aday kardeşimiz bilinmeyen biri tarafında gizlice takip edilir. takıldığı mekanlar öğrenilir.
    #1934180 (dusunenadam, 14.07.2007 19:24)

© 2008 - uludağ sözlük

evlenecek kisinin sorusturulmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. evlenecek kisinin sorusturulmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenecek kisinin sorusturulmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umbertobaggio » van egitim sen subesi » bir kurye olarak basbakan » dayan bana girsin sana » cikolata fondu » enternasyonal bogazici kosusu » borodino savasi » verilen odulu reddeden sanat insani » fethullah gulen » lionel richie a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games