evlenecegim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlenecegim kiz gamze dir
  2. buyuyunce evlenecegim
  3. baba evlenecegim bana rus bul
  4. kendimi evlenecegim erkege sakliyorum
  5. evlenecegim artik kimi bulursam
  6. kendimi evlenecegim kadina sakliyorum
  7. evlenecegim kadin 2 sene sonra dogacak
  8. ezginin gunlugu dinleyen kiz bulayim evlenecegim
  9. adam beni istese kocamdan bosanip evlenecegim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlenecegim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlenecegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlenecegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlenecegim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » lost » igrenc espriler » ask » stevemcqueen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » karpuzkabugu » no promise » kacak kelebek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » maldonado nun milan a goz kirpmasi » bandirma anadolu ogretmen lisesi » tanimadigim ten » elestiri » tum golleri guzel olan golculer » igrenc espriler » muro nalet olsun icimdeki insan sevgisine » arabasinda sigara icirmeyen insanlar » emperyalizm » allah yerine tanri kelimesini kullanmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » melih gokcek » evin ortasinda bacagi kaldirip osuran ev arkadasi » ccgh » solun ne istedigini degil ne istemedigini bilmesi » omer adil atasoy » rick amor » ataturk oldu diye aglayan cocuk » msn deki arkadasin kusmesi » fm 2009 daki genc yetenekler » kopekler sadiktir