evlendirme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlendirme dairesi
  2. evlendirme fonu
  3. evlendirme memuru
  4. kadikoy evlendirme dairesi
  5. turklerin evlendirme gudusu
  6. bekarlari evlendirme cabasi
  7. sisli evlendirme dairesi
  8. besiktas evlendirme dairesi
  9. evlendirme meraklisi baba
  10. uludag sozluk evlendirme dairesi

© 2008 - uludağ sözlük

evlendirme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlendirme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlendirme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» appetite for destruction » hela yerine bela diyen yasam formu » ben seni arkadas olarak goruyorum » dungeon » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek » vecit » kat » challenger » gammaz olmak icin gerekenler » disgrafi » maske » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » isinmak icin vodka icmek » uyukusuz ruyasiz » ergenlik cagindaki erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » nazareth » persepolis » zall bana server bul lan allahsiz » yaran minibus diyaloglari » ali fuat cebesoy » bulent ersoy » klorofil » sana dair » patates soyacagi » knife » bratislava » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » alternatif yemek tarifleri