evlendin iste 

kapat
  1. atilla kaya'nın en meşhur en güzel şarkısından biri.
    Uzak seyrettim mutlu halini
    Başkası tutmuştu O an elini
    Son defa olsa da duysam sesini
    istediğin oldu evlendin işte

O anda yanına gelmeyi istedim
    Son defa yüzünü görmeyi istedim
    Gelinlik halini görmek istedim
    istediğin oldu evlendin işte
    Evlendin işte Evlendin işte Evlendin işte

Başına takınca telli duvaklar
    Nede çok yakışmış sana beyazlar
    Sanadır ömrümce bütün dualar
    Mutlu ol sevgilim evlendin işte
    #911569 (darkness nights, 26.11.2006 12:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

evlendin iste başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. evlendin iste ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu evlendin iste nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about evlendin iste. Copyright of the articles are belong to their authors.

» makyal sirketler grubu » 555656 » diotima » fenomen » secsis » muste ar » alcak » hepiniz metin gibi oynayin yenilmekten sakin ko » gigabit ethernet » lisede tanga giyen kiz » asbap » xnxx » herve tum » sen anandan gene dogardin ama baban kim olurdu » ataturk un bursa nutku » vur kac » oidupus komplexi » dead hot and ready » la ultima noche » saim orhan » milton keynes » kisas semahi » body salonlarindaki kasinti tipler » karamel88 » sevismek sevmekten gelir » oturulan evde cin olmasi » ak parti istanbul il baskanligi onunde patlama » is ariyoruz » koca koca kadinlarin bebek taklidi yapmasi » ecnebilerin turklere taktiklari lakaplar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kassbohrer » kop gel gunahlarindan » yanlis anlasilmis sarki sozleri » phaedrus » bursa anadolu kiz lisesi » yineyeniden » politika » bertrand cantat » gormeden inanmam » goal 3